Βαζαίος: «Η εμφάνιση μου ήταν εξαιρετική»

Gazzetta team
Βαζαίος: «Η εμφάνιση μου ήταν εξαιρετική»

bet365

Οι απίθανες δηλώσεις του Ανδρέα Βαζαίου μετά από το νέο του χρυσό μετάλλιο στα 200μ πεταλούδα.

Ο τελικός στα 100μ μικτή ατομική στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 25αρας πισίνας της Γλασκόβης έχει τελείωσει... Ο Ανδρέας Βαζαίος έχει κερδίσει το χάλκινο μετάλλιο.

Ο Έλληνας κολυμβητής περνάει ώς είναι το σωστό από την μικτή ζώνη για να κάνει τις πρώτες δηλώσεις αλλά δεν κάνει... Σε μισή ώρα έχει να κολυμπήσει και στα 200μ πεταλούδα όπου και κερδίζει το χρυσό.

Στα social media της LEN "κυκλοφορούν" οι δηλώσεις των 2 πρώτων κολυμβητών στον τελικό των 100μ μικτής αλλά όχι του Ανδρέα και το γραφείο Τύπου της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας γράφει πως θα ακολουθήσουν μετά τον τελικό των 200μ πεταλούδα....

Κάτι ήξερε ο Ανδρέας και όπως αποκάλυψε αυτό του έδωσε έξτρα κίνητρο. Επέστρεψε έτσι πρωταθλητής Ευρώπης στη μικτή ζώνη και είπε: «Είναι μέρος της στρατηγικής μου να κολυμπάω με αυτό τον τρόπο τα 200μ., να κάνω το τελευταίο 50άρι με τη μέγιστη ταχύτητα.

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, η εμφάνισή μου ήταν εξαιρετική. Ήταν πολύ δύσκολο να πάρω αυτό το χρυσό μετάλλιο, αλλά όλα πήγαν εξαιρετικά. Είμαι ευχαριστημένος και από τις δύο επιδόσεις μου. Για να σας πω την αλήθεια, το χάλκινο στη μικτή με... ξεσήκωσε γι΄ αυτόν τον τελικό. Πήρα την πρωτοπορία και προσπάθησα να βάλω κάτω το κεφάλι μου και να νικήσω. Τα κατάφερα!».

 

Τελευταία Νέα