Κολύμβηση: Ημερίδα για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο από τον Κ.Ο.Π.Ι.

Gazzetta team
Κολύμβηση: Ημερίδα για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο από τον Κ.Ο.Π.Ι.

bet365

Με απόλυτη επιτυχία και ενθουσιασμό πραγματοποιήθηκε η πρωτοποριακή δράση του Κολυμβητικού Ομίλου Ποσειδών Ιλισίων, ο οποίος σε συνεργασία με το Τμήμα Καινοτόμων Δράσεων και Στρατηγικής της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας διοργάνωσε το περασμένο Σάββατο Ημερίδα με θέμα την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο.
Η Ημερίδα πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Συλλόγου (Αράδου 4) για τα παιδιά της Προαγωνιστικής και της Αγωνιστικής ομάδας. Η Αστυνόμος Όλγα Γαλάνη εξήγησε με στους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες, με τη βοήθεια ειδικών βίντεο, τους κινδύνους που ελλοχεύουν στο ίντερνετ, ειδικά στα social media. Το μήνυμα ήταν ότι δεν πρέπει να δημοσιοποιούμε τα πάντα στο διαδίκτυο και κάνουμε φίλους στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης τους φίλους μας στην πραγματική ζωή και όχι κάποιον γνωστό, ενός γνωστού, ενός φίλου μας. Παράλληλα τα παιδιά του Κ.Ο.Π.Ι έμαθαν από την Γαλάνη πως πρέπει να αντιδρούν όταν υπάρχει παρενόχληση ή μπούλινγκ στο διαδίκτυο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα