Γκολομέεβ: «Να φτάσω κοντά στα μετάλλια»

Gazzetta team
Γκολομέεβ: «Να φτάσω κοντά στα μετάλλια»

bet365

Η διεκδίκηση μεταλλίων είναι ο στόχος του Κρίστιαν Γκολομέεβ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου που διεξάγεται στην Γκουανζού της Νοτίου Κορέας.

Η Γκουανκζού της Νότιας Κορέας είναι η πόλη διεξαγωγής του 18ου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου Ανδρών-Γυναικών, με τους καλύτερους αθλητές να δίνουν το παρόν στη μεγάλη διοργάνωση.

Ο Κρίστιαν Γκολομέεβ είναι ένας κολυμβητής που έχει πολλές διακρίσεις σε διεθνές επίπεδο και θέλει να τις συνεχίσει στην Ασιατική χώρα.

Ο Έλληνας κολυμβητής μίλησε στην ιστοσελίδα για τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, αναφέροντας τα εξής: «Στόχος μου στο Παγκόσμιο της Κορέας είναι μια δυνατή εμφάνιση στα 50μ ελεύθερο, όπου θέλω να καταφερω να βρεθώ κοντά στα μετάλλια. Σίγουρα ο ανταγωνισμός αναμένεται έντονος και αυτό είναι κάτι που αγωνιστικά με εξιτάρει. Από κει και πέρα, στα 4Χ100μ ελεύθερο θα κάνω το καλύτερο δυνατό, για να φέρουμε την ομάδα στην πρώτη 12αδα, που δίνει και απευθείας πρόκριση για τους Ολυμπιακους Αγώνες του Τόκιο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα