Χρήστου: «Στην Κορέα με το μυαλό στο Τόκιο»

Gazzetta team
Χρήστου: «Στην Κορέα με το μυαλό στο Τόκιο»

bet365

Ο Απόστολος Χρήστου μίλησε για την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα αλλά και για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020.

Ο Απόστολος Χρήστου είναι ένας από τους καλύτερους κολυμβητές της Ελλάδος και έχει ήδη εξασφαλίσει την παρουσία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο Έλληνας κολυμβητής είναι στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας του για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που αρχίζει στις 12/7 στην Γκουανζού της Νοτίου Κορέα και μιλώντας στο επίσημο σάιτ της ΚΟΕ τόνισε πως είναι στο μυαλό του και η Κορέα αλλά και το Τόκιο 2020.

«Η προετοιμασία μου κύλησε πάρα πολύ καλά, χωρίς προβλήματα και είμαι στο επίπεδο που επιθυμώ, ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Θέλω να βελτιώσω τα ατομικά μου ρεκόρ και στόχος μου είναι, μετά το όριο στην Ολυμπιάδα του 2020 στα 100μ ύπτιο, να καταφέρω να πιάσω το όριο και στα άλλα αγωνίσματα.

Έχοντας πιάσει το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στα 100μ ύπτιο, θέλω να πιάσω το όριο και στα υπόλοιπα αγωνίσματα, καθώς η διοργάνωση αυτή είναι η καλύτερη για έναν αθλητή. Είναι προολυμπιακή χρονιά, ενώ κάνει πολύ καλή προετοιμασία και θα τα δώσω όλα για το καλύτερο αποτέλεσμα, ώστε να κολυμπήσω σε περισσότερα αγωνίσματα στο Τόκιο, ενώ εκεί θέλω να πετύχω έστω μία πρόκριση σε ημιτελικό», είπε ο κολυμβητής του Ολυμπιακού που θ' αγωνιστεί σε ε 4 αγωνίσματα (50, 100, 200μ ύπτιο, 4Χ100μ ελεύθερο ομαδικό).

 

Τελευταία Νέα