Σάπαρη: «Πιστεύω ότι δεν υπάρχει η κόντρα των αιωνίων» (pic)

Σάπαρη: «Πιστεύω ότι δεν υπάρχει η κόντρα των αιωνίων» (pic)

bet365

Η Κατερίνα Σάπαρη μιλάει στο gazzetta.gr για το μήνυμα που ήθελε να στείλει με την φωτογραφία της με την Υβόννη Πέννα και τα σκουφάκια του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Λίγες ώρες πριν από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στη Super League στο εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά διεξήχθησαν αγώνες κολύμβησης Masters στους οποίους συμμετείχαν αθλητές τόσο του Ολυμπιακού όσο και του Παναθηναϊκού.

Η κατηγορία Masters δεν είναι τόσο διαδεδομένη στην χώρα μας αλλά σε παγκόσμιο επίπεδο οι αγώνες αυτοί και οι αθλητές τους έχουν τεράστια δημοτικότητα.

Πριν από τους αγώνες στον Πειραιά δυο κολυμβήτριες η Κατερίνα Σάπαρη που συμμετέχει στους αγώνες με τον Ολυμπιακό και η Υβόννη Πέννα που συμμετέχει στην ομάδα του Παναθηναϊκού έβγαλαν μια φωτογραφία με την οποία θέλησαν να δείξουν ότι ο αθλητισμός ενώνει και δεν χωρίζει.

Λίγες ώρες μετά από το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ το οποίο διεκόπη η Σάπαρη "ανέβασε" την φωτογραφία στο Facebook στην οποία "καυτηρίαζε" όλα αυτά και τόνιζε ότι ο αθλητισμός ενώνει!

Η ανάρτηση της: «Όταν χθες το πρωί βγάζαμε αυτή τη φωτογραφία, προφανώς και δεν γνωρίζαμε τι θα ακολουθούσε αργότερα την ίδια μέρα στο ΟΑΚΑ. Γνωρίζαμε, όμως, τι είχε προηγηθεί λίγες ημέρες νωρίτερα στο Παπαστράτειο αλλά και όλα όσα έχουν κατά καιρούς συμβεί. Κάποιοι μιλούν για «ντέρμπι αιωνίων» όμως εγώ δεν βλέπω κανένα ντέρμπι, κανέναν αντίπαλο και κανέναν εχθρό.

Απεναντίας, βλέπω την Yvonni Penna , μια εξαιρετική αθλήτρια, μια υπέροχη μαμά και μια καλή φίλη. Ναι, μέσα στο νερό η μία συναγωνίζεται την άλλη, είτε πρόκειται για προπόνηση (κι όμως προπονούμαστε παρέα!) είτε για αγώνα. Όμως αυτό δεν έχει να κάνει με το τι χρώμα σκουφάκι φοράμε αλλά με την ατομική προσπάθεια καθεμίας να γίνει καλύτερη. Ο αθλητισμός είναι αυτός που μας ενώνει και κανένα σκουφάκι δεν μπορεί να μας χωρίσει!».

Η Κατερίνα Σάπαρη η οποία ως κολυμβήτρια της αγωνιστικής ανήκει στον ΑΟΠΦ και ΑΝΟΑ, σήμερα είναι εν ενεργεία τριαθλήτρια, κάτοχος χάλκινου Ευρωπαικού μεταλλίου στο Aquathlon το 2017, 5η Βαλκανιονίκης στο τρίαθλο στην Elite κατηγορία το 2018 και 5η στο Παγκόσμιο Aquathlon 25-29 το 2018, μίλησε στο gazzetta.gr για την φωτογραφία που "ανέβασε" και ξεκαθάρισε τα πράγματα.

«Οι αθλητές συναγωνιζόμαστε και ανταγωνιζόμαστε πρώτα τον εαυτό μας και μετά τους άλλους για να γίνουμε εμείς καλύτεροι. Τη στιγμή όμως που τελειώνει ο αγώνας ή το σετ της προπόνησης είμαστε φίλοι, βγαίνουμε, γελάμε», τόνισε αρχικά και συνέχισε: «Εγώ για να φανταστείς κάνω σε καθημερινή βάση προπόνηση με τον Παναθηναϊκό και αυτοί είναι οι φίλοι μου!»

Τελειώνοντας ξεκαθάρισε για άλλη μια φορά: « Δεν πιστεύω στην "κόντρα των αιωνίων" και θυμώνω όταν κάποιοι αναπαράγουν αυτή τη φράση γιατί στην ουσία συντηρούν κάτι που στη βάση του είναι αρρωστημένο...».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα