Συγκλονίζει ο Νάθαν Εϊντριαν με την αποκάλυψη πως πάσχει από καρκίνο

Gazzetta team
Συγκλονίζει ο Νάθαν Εϊντριαν με την αποκάλυψη πως πάσχει από καρκίνο

bet365

Ο Αμερικανός Ολυμπιονίκης της κολύμβησης μίλησε για την μάχη του με τον καρκίνο και το όνειρο του να είναι στο Τόκιο.

Συγκλονισμένος είναι ο κόσμος της κολύμβησης με την αποκάλυψη του Νάθαν Εϊντριαν ότι διαγνώστηκε με καρκίνο των όρχεων. Ο Αμερικανός Ολυμπιονίκης της κολύμβησης πήγε στο νοσοκομείο νομίζοντας ότι έχει γρίπη αλλά μετά από την εξέταση διαγνώστηκε πως έχει καρκίνο.

Ο 30χρόνος ξεκίνησε ήδη θεραπεία για να "πολεμήσει" τον καρκίνο και κοινοποίησε το πρόβλημα του τονίζοντας ότι είναι σε πρώιμο στάδιο και το... παλεύει να επανέλθει και να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020.

Ο Εϊντριαν ήταν νικητής των 100μ. ελεύθερο στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου και τρίτος σε 50μ. και 100μ. ελεύθερο στο Ρίο, ενώ έχει κατακτήσει ακόμη τέσσερις Ολυμπιακούς τίτλους σε ομαδικά αγωνίσματα. Το παλμαρέ του περιλαμβάνει επίσης 13 μετάλλια (εκ των οποίων 8 χρυσά) σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα 50άρας πισίνας, όπου πάντως δεν έχει κατορθώσει να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου σε ατομικό αγώνισμα.

Φυσικά με την ανακοίνωση του πρβλήματος του έχει δεχτεί χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης από κολυμβητές αλλά και από ανθρώπους που θέλουν να σταθούν δίπλα του!

 

Τελευταία Νέα