Χρήστου: «Κατάφερα πολλά σε αυτό το Ευρωπαϊκό»

Gazzetta team
Χρήστου: «Κατάφερα πολλά σε αυτό το Ευρωπαϊκό»

bet365

Ο Απόστολος Χρήστου έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο τα ατομικά του αγωνίσματα εδώ στη Γλασκώβη με ένα πανελλήνιο ρεκόρ (1.57.09) και μια 5η θέση στον τελικό των 200 ύπτιο.

Μετά τον αγώνα είπε: «Έκανα ότι μπορούσα και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Έχουμε ακόμα τη σκυτάλη, αλλά ατομικά κατάφερα πολλά πράγματα σε αυτό το Ευρωπαϊκό. Τρεις τελικούς σε τρία αγωνίσματα που δεν το έχω ξανακάνει, μετάλλιο, και ένα πανελλήνιο ρεκόρ, Έκανα ότι μπορούσα. Ήθελα να βελτιώσω το ρεκόρ μου και τα κατάφερα σε έναν πολύ γρήγορο τελικό και με την κούραση να έχει αρχίσει να βγαίνει μετά από 11 συνολικά κούρσες»

ΓΚΟΛΟΜΕΕΒ: «Θα προσπαθήσω για το μετάλλιο»

«Καλή κούρσα, πολύ ευχαριστημένος με το χρόνο μου, 4ος πέρασα, αλλά είπαμε φτάνει πια η 4ηθέση. Θα προσπαθήσω πλέον για το μετάλλιο»

Ο Κριστιάν Γκολομέεβ δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για το πανελλήνιο ρεκόρ (21.52) και την πρόκριση του στον αυριανό τελικό στα 50 ελεύθερο.

«Ξεπέρασα τον εαυτό μου, τώρα θέλει λίγο ξεκούραση και πολύ συγκέντρωση για να μπω αύριο στον τελικό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο»

ΝΤΟΥΝΤΟΥΝΑΚΗ: «Τρομερό συναίσθημα η πρόκριση»

«Το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι πέρασα στον τελικό, τρομερό συναίσθημα, και μάλιστα με πανελλήνιο ρεκόρ. Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα την πρόκριση γιατί είδα από το πρωί ότι ήταν γρήγορες οι σειρές. Όμως περίμενα το χρόνο, το είχα δείξει και το πρωί και το πίστευα».

Η Αννα Ντουντουνάκη μπήκε στον αυριανό τελικό στα 50 πεταλούδα με νέο πανελλήνιο ρεκόρ (26.22) και λογικά το καταχάρηκε:

«Εγώ προτιμώ το κατοστάρι, είναι πιο ελεγχόμενο για μένα σε σχέση με τα σπρίντ, και για αυτό είμαι τόσο χαρούμενη για την πρόκριση. Πλέον χωρίς άγχος στον τελικό θα επιχειρήσω να βελτιώσω και άλλο το ρεκόρ μου. Θα το ήθελα πολύ και θα το προσπαθήσω».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα