Με τον καλύτερο χρόνο στα ημιτελικά ο Γκολομέεβ

Gazzetta team
Με τον καλύτερο χρόνο στα ημιτελικά ο Γκολομέεβ

bet365

Πρόκριση για τον Κριστιάν Γκολομέεβ και την Αννα Ντουντουνάκη στα ημιτελικά, στο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Γλασκώβης,

Ο Κριστιάν Γκολομέεφ, μετά τα 50 πεταλούδα (4ος με τρεις φορές πανελλήνιο ρεκόρ) μπήκε την Τετάρτη το πρωί στη μάχη των προκριματικών των 50 ελεύθερο. Κολύμπησε άνετα σε 21.68, πολύ κοντά στο δικό του πανελλήνιο ρεκόρ (21.66) και προκρίθηκε στους απογευματινούς ημιτελικούς με την καλύτερη επίδοση των προκριματικών. Ίδιο χρόνο έκανε και ο μεγάλος του αντίπαλος Βρετανός Μπέντζαμιν Πράουντ.

Στο ίδιο αγώνισμα, ο Οδυσσέας Μελαδίνης ήταν 29ος με 22.81 και αποκελείστηκε από τη συνέχεια.

Η Άννα Ντουντουνάκη συνεχίζει τις καλές της εμφανίσεις στη Γλασκώβη και με 26.53 στον προκριματικό των 50 πεταλούδα, προκρίθηκε στους απογευματινούς ημιτελικούς με την 13η καλύτερη επίδοση.

Δεν τα κατάφερε να προκριθεί στον ημιτελικό των 100 πεταλούδας ο Ανδρέας Βαζαίος. Με 52.89 στους προκριματικούς ήταν 18ος στην κατάταξη και έμεινε εκτός ημιτελικών, ως δεύτερος επιλαχών.

Η Νικολέττα Παυλοπούλου, στα προκριματικά των 50 πρόσθιο, έκανε 33.08, κατετάγη 40η και αποκλείστηκε από τη συνέχεια.

Το απογευματινό πρόγραμμα ξεκινάει στις 18.30 (ώρα Ελλάδας) και εκτός από τις συμμετοχές στους δύο προαναφερόμενους ημιτελικούς, υπάρχει και η συμμετοχή του Απόστολου Χρήστου στον τελικό των 200 ύπτιο (19.32).

 

Τελευταία Νέα