Χρυσό ο Βαζαίος και 5 μετάλλια για την κολύμβηση στους Μεσογειακούς

Gazzetta team
Χρυσό ο Βαζαίος και 5 μετάλλια για την κολύμβηση στους Μεσογειακούς

bet365

Το έκτο τους μετάλλιο και συγκεκριμένα το ασημένιο, κατέκτησαν οι κολυμβητές μας στα 4Χ100 ελεύθερο των Μεσογειακών Αγώνων που διεξάγονται στην Ταραγόνα.

Λίγο πριν το φινάλε των αγώνων κολύμβησης σήμερα η Ελλάδα κατέκτησε το έκτο κατά σειρά μετάλλιο και μάλιστα ασημένιο στη σκυταλοδρομία 4Χ100 ελεύθερο με πρωταγωνιστές τους Ανδρέα Βαζαίο, Απόστολο Χρήστου, Κριστιάν Γκολομέεβ και Φώτη Κολιόπουλο.

Για παιχνίδι επιπέδου και στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας επιβιβαστείτε στη Sportingbet. SportingBet.gr Όχι τυχαία επιλογή. (21+)

Η Ελλάδα ξεκίνησε το χορό των μεταλλίων στην πρεμιέρα των μεσογειακών αγώνων την Ταρραγόνα, με ένα χρυσό μετάλλιο της Αννας Κορακάκη στο αεροβόλο πιστόλι (10μ σκοποβολής). Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κέρδισε τον προκριματικό και στον τελικό επικράτησε μετά από μεγάλη μάχη με τη Σέρβα Ζοράνα Αρούνοβιτς.

Λίγο αργότερα ήρθαν τέσσερις νέες μεγάλες διακρίσεις για την Ελλάδα στον άθλημα της κολύμβησης.

Ένα χρυσό και τρία χάλκινα ήταν η συγκομιδή των Ελλήνων αθλητών της πρώτης μέρας του αθλήματος.

Ο Ανδρέας Βαζαίος κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στα 200μ μικτή ατομική με χρόνο 1.59.40.

Χάλκινα μετάλλια κέρδισαν οι, Νόρα Δράκου στα 50μ ύπτιο με 28.61, Απόστολος Χρήστου στα 50μ ύπτιο με χρόνο 25.35 και Αννα Ντουντουνάκη στα 100μ πεταλούδα με χρόνο 58.78.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα