«Χρυσός» ο Νέγρης, στο βάθρο Ντουντουνάκη, Δράκου και Σπανουδάκης, στο Παρίσι

«Χρυσός» ο Νέγρης, στο βάθρο Ντουντουνάκη, Δράκου και Σπανουδάκης, στο Παρίσι

bet365

Τέσσερα μετάλλια ήταν ο απολογισμός της πρώτης ημέρας του διεθνούς μίτινγκ κολύμβησης που γίνεται στο Παρίσι με την συμμετοχή οκτώ κολυμβητών και κολυμβητριών της χώρας.

Ο Δημήτρης Νέγρης ο οποίος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 1500 μέτρα ελεύθερο με επίδοση 15.19.45, δήλωσε στο gazzetta: «Ήταν καλός αγώνας στον οποίο στόχος ήταν ένας καλός χρόνος, καλύτερος από αυτόν που είχα κάνει στους Χειμερινούς Αγώνες στο ΟΑΚΑ. Θεωρώ ότι αν είχα συναγωνισμό θα πήγαινα καλύτερα.

Tην προσεχή Τετάρτη αναχωρούμε για το πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο της σεζόν στην Ντόχα. Φεύγουμε πιο νωρίς προκειμένου να έχουμε εικόνα του στίβου. Το γεγονός ότι τα χρηματικά έπαθλα να είναι πολύ υψηλά, έχει προσελκύσει τους κορυφαίους αθλητές του κόσμου. Συγκεκριμένα θα λάβουν μέρος 74 άνδρες και 44 γυναίκες. Σίγουρα θα είναι μία πολύ καλή εμπειρία».

Ο Γιώργος Σπανουδάκης με χρόνο 25.51 ήταν δεύτερος στα 50 μέτρα ύπτιο.

Η Άννα Ντουντουνάκη πήρε το αργυρό μετάλλιο στα 50 μέτρα πεταλούδα με επίδοση 26.70.

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Νόρα Δράκου στα 50 μέτρα ύπτιο με 28.81.

Τέλος ο Γιώργος Αρκάδιος Ασπουγαλής ήταν 4ος στα 50 μέτρα πρόσθιο με 28.55, ενώ στο ίδιο αγώνισμα ο Σάββας Θώμογλου ήταν πρώτος στον τρίτο τελικό με επίδοση 30.08.

«Τα παιδιά βρίσκονται σε πολυ καλή κατάσταση. Ελπίζω ότι τις επόμενες ημέρες θα πάνε ακόμη καλύτερα» δήλωσε απο το Παρίσι ο ομοσπονδιακός τεχνικός Νίκος Γέμελος που συνοδεύει την αποστολή.

Οι αγώνες συνεχίζονται αύριο πρωί και απόγευμα και ολοκληρώνονται την Κυριακή.

 

Τελευταία Νέα