Εκπληκτικός Βαζαίος ξανά στο βάθρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος!

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Εκπληκτικός Βαζαίος ξανά στο βάθρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος!

bet365

Ο Ανδρέας Βαζαίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 200μ. πεταλούδα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 25άρας πισίνας, που διεξάγεται στην Κοπεγχάγη.

Ο Έλληνας κολυμβητής τερμάτισε σε 1:51.23, 69 εκατοστά πίσω από τον Ρώσο Αλεξάντρ Καρλάνοφ (1:50.54), βελτιώνοντας το πανελλήνιο ρεκόρ, κάνοντας το δικό του το πρωί (ανήκε στον Γιάννη Δρυμωνάκο από τις 13/12/2007, όταν στο πλαίσιο της ίδιας διοργάνωσης στο Ντέρμπρετσεν της Ουγγαρίας είχε κολυμπήσει σε 1:54.28)

Τρίτος τερμάτισε ο Ούγγρος Τάμας Κεντέρεσι με 1:52.25.

Θυμίζουμε ότι δύο μέρες νωρίτερα είχε πανηγυρίσει το ασημένιο μετάλλιο στα 200μ. μικτής ατομικής, βελτιώνοντας το πανελλήνιο ρεκόρ.

Ο Ανδρεάς Βαζαίος τον τελευταίο χρόνο ζει στις ΗΠΑ, όπου σπουδάζει με υποτροφία στο Πανεπιστήμιο της North Carolina.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Απόστολος Χρήστου στα 50μ. ύπτιο ανδρών, καταρρίπτοντας το πανελλήνιο ρεκόρ για δεύτερη φορά μέσα σε μία ημέρα σταματώντας το χρονόμετρο στα 23.74, ενώ το πρωί είχε κολυμπήσει σε 23.88. Πρώτος στην κούρσα ήταν ο Κλίμεντ Κολέζνικοφ από τη Ρωσία με 23.14.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα