Πρόκριση στην Ολυμπιάδα Νέων για τον Νίκο Μόλβαλη

Gazzetta team
Πρόκριση στην Ολυμπιάδα Νέων για τον Νίκο Μόλβαλη

bet365

Με μια μεγάλη επιτυχία για την ελληνική αποστολή έπεσε η αυλαία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών στις καταδύσεις, το οποίο έλαβε χώρα στο Κίεβο της Ουκρανίας.

Στο αγώνισμα των καταδύσεων από βατήρα ύψους 10 μέτρων ο Νίκος Μόλβαλης πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και κατέλαβε τη 14η θέση ανάμεσα σε 39 συμμετοχές, συγκεντρώνοντας 424.70 βαθμούς. Με την επίδοση αυτή ο Έλληνας καταδύτης εξασφάλισε τη συμμετοχή του στην Ολυμπιάδα Νέων, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Οκτώβριο στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής.

Τρέλεμποργκ - Χάμαρμπι! Με υψηλές αποδόσεις και πολλά ειδικά στοιχήματα! (21+)

Στο ίδιο αγώνισμα ο έτερος Έλληνας καταδύτης, Θάνος Τσιρίκος, κατετάγη 29ος, συγκεντρώνοντας 375.65 βαθμούς.
Ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Πέτρος Φυρίγος, μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ αναφορικά με τη διάκριση που πέτυχε ο Νίκος Μόλβαλης, τόνισε:

« Πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία που έρχεται κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες, αφού ο χώρος των καταδύσεων αντιμετωπίζει σοβαρότατα προβλήματα. Ειδικά φέτος τα προβλήματα ήταν πολύ μεγάλα, καθώς δεν είχαμε χώρο για να προετοιμαστούμε και αναγκαζόμασταν να πηγαινοερχόμαστε στη Θεσσαλονίκη. Επιπλέον, είναι γνωστό τοις πάσι ότι υπάρχει έλλειψη υλικοτεχνικών υποδομών στο άθλημα των καταδύσεων. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την ΚΟΕ και προσωπικά τον πρόεδρο της, Δημήτρη Διαθεσόπουλο, για όσα κάνει με τα πενιχρά μέσα που έχει στη διάθεση του, ώστε να συντηρήσει το άθλημα. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω την κα Γωγώ Φυρίγου-Κόνσολο, η οποία μας βοήθησε να έρθουμε στο Κίεβο και να μείνουμε ως φιλοξενούμενοι των Ουκρανών για 7 ολόκληρες ημέρες ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα