Yπερθέαμα καταδύσεων στον Αγιο Νικόλαο Κρήτης

Gazzetta team
Yπερθέαμα καταδύσεων στον Αγιο Νικόλαο Κρήτης

bet365

Ξεκινά αύριο ένα τριήμερο καταδυτικής εμπειρίας από τα βράχια της λίμνης του Αγίου Νικολάου στην Κρήτη!

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Αγίου Νικολάου, η Περιφέρεια Κρήτης και η Παγκόσμια Ομοσπονδία Καταδύσεων από Υψηλά Σημεία (World High Diving Federation – WHDF) διοργανώνουν το «Agios Nikolaos Cliff Diving 2018» στη λίμνη του Αγίου Νικολάου 6-8 Ιουλίου.

Ένα τριήμερο με αγώνες καταδύσεων και επίδειξη καταδύσεων από 23 κορυφαίους αθλητές του χώρου με παγκόσμια αναγνώριση. Το πρόγραμμα των καταδύσεων από τα βράχια της λίμνης του Αγίου Νικολάου ξεκινά αύριο με την επίσημη προπόνηση των αθλητών, συνεχίζεται το Σάββατο (7 Ιουλίου) με τους προκριματικούς σε άνδρες και γυναίκες και ολοκληρώνεται το βράδυ της Κυριακής με τους τελικούς των αγωνισμάτων και το μεγάλο, φαντασμαγορικό σόου που ετοιμάζουν οι διοργανωτές.

Στη διάρκεια συνέντευξης τύπου, ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός υπογράμμισε πως ο αρχικός στόχος ήταν να καθιερωθούν ως θεσμός οι καταδύσεις από τον φυσικό, απότομο βράχο της λίμνης του Αγίου Νικολάου.

Από την πλευρά του ο αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης Δημήτρης Μιχελογιάννης αναφέρθηκε στη στήριξη που παρέχει η Περιφέρεια Κρήτης σε δεκάδες πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις καθόλη τη διάρκεια του έτους σ’ όλο το νησί, σημειώνοντας παράλληλα τη σημασία που αποκτούν για τη συνολική προβολή της Κρήτης και την ανάδειξή της ως μοναδικού τουριστικού προορισμού στη Μεσόγειο οι διακριτές εκδηλώσεις που συμβάλλουν να αναδειχθεί η ταυτότητα του τόπου.

 

Τελευταία Νέα