Πέμπτος ο Μόλβαλης στο Ευρωπαϊκό με σπουδαία εμφάνιση

Gazzetta team
Πέμπτος ο Μόλβαλης στο Ευρωπαϊκό με σπουδαία εμφάνιση

bet365

Την πέμπτη θέση κατέκτησε το απόγευμα της Παρασκευής (29/6) ο Νικόλαος Μόλβαλης, στον τελικό των 3μ. Τραμπολίνο κατηγορίας Αγοριών Α', πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων που διεξάγεται στο Ελσίνκι.

Ο Έλληνας καταδύτης συγκέντρωσε 488,80 βαθμούς από τους κριτές και όπως υπογράμμισε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Πέτρος Φυρίγος, τόσο εκείνος όσο και ο Θάνος Τσιρίκος που δεν κατόρθωσε να προκριθεί στον τελικό, κατέβαλαν σπουδαία προσπάθεια.

Παίξε νόμιμα live στοίχημα στις μεγάλες διοργανώσεις από κινητό & τάμπλετ με τις συνταγές της Θείας Βίστα!

"Αξίζουν συγχαρητήρια και στους δύο αθλητές, που παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε για εννέα μήνες με την έλλειψη βατήρων και τραμπολίνο, κατάφεραν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και πραγματοποίησαν αξιοπρεπέστατη εμφάνιση", σημείωσε ο κ. Φυρίγος.

Αύριο (30/6), οι αγώνες συνεχίζονται με τη συμμετοχή της Λυδίας Γεωργοπούλου στα 7,5. Σταθερού βατήρα, ενώ το απόγευμα οι Μόλβαλης και Τσιρίκος θα αγωνιστούν στον τελικό των 3μ. Τραμπολίνο στις συγχρονισμένες. Επίσης αύριο, ο Χρήστος Μορφίδης αγωνίζεται στον προκριματικό των 3μ. Τραμπολίνο Β' Κατηγορίας Αγοριών.

 

Τελευταία Νέα