Ξημερώματα δίνεις δικαιώματα, κύριε Διαθεσόπουλε!

Ξημερώματα δίνεις δικαιώματα, κύριε Διαθεσόπουλε!

bet365

Η Αργυρώ Γιαννουδάκη γράφει για την αποστροφή που ένιωσε βλέποντας χαμογελαστό σε φωτογραφία τον πρόεδρο της ΚΟΕ, Δημήτρη Διαθεσόπουλο ξημερώματα Δευτέρας, στην υποδοχή της εθνικής ομάδας πόλο γυναικών, όταν τον Ανδρόγεω Σαμψάκη δεν τον έχει επισκεφτεί ακόμα...

Η εθνική ομάδα πόλο των γυναικών πανηγύρισε το Σάββατο την κατάκτηση της πρώτης θέσης, στο Europa Cup, μία διοργάνωση που καθιέρωσε από φέτος η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία.

Τα «χρυσά» κορίτσια του Γιώργου Μορφέση, υπερβάλλοντας εαυτούς, κατάφεραν να κάμψουν στον τελικό τη «χάλκινη» στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, Ρωσία, έπειτα από ένα δυνατό ματς, το οποίο έληξε 9-8, στην πόλη Ποντεβέδρα της Ισπανία.

Το αεροπλάνο της επιστροφής στα πάτρια εδάφη, αφίχθη στις 4 το πρωί της Δευτέρας, με τον πρόεδρο της ΚΟΕ να βρίσκεται στο αεροδρόμιο για να τιμήσει με την παρουσία του την εθνική μας ομάδα.

Υπό κανονικές συνθήκες αυτή θα ήταν μία γενναιόδωρη κίνηση από πλευράς προέδρου, η οποία θα αποτελούσε ένδειξη αναγνώρισης των κόπων των κοριτσιών.

Τη στιγμή όμως, που ο πρόεδρος της ΚΟΕ, δεν έχει κρίνει απαραίτητο να επισκεφτεί από τις 25 Σεπτεμβρίου του 2017 έως και σήμερα τον Ανδρόγεω Σαμψάκη, η παρουσία του στο αεροδρόμιο προκαλεί τουλάχιστον αποστροφή.

Ο 17χρονος καταδύτης της εθνικής ομάδας νέων, τραυματίστηκε στη διάρκεια της προπόνησής του στο ΟΑΚΑ και παρολίγον να χάσει τη ζωή του, έχοντας υποστεί εκτεταμένη ζημία στους αυχενικούς σπονδύλους.

Νοσηλεύτηκε στο ΚΑΤ για ένα μήνα, διάστημα στο οποίο υποβλήθηκε σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις. Μάλιστα, στη δεύτερη επέμβαση, σπονδυλοδεσίας, στην οποία αντικαστάθηκε ένας σπόνδυλος με μόσχευμα, παρολίγον να χάσει τη ζωή του. Το γεγονός μάλιστα, αξιολογήθηκε ως άνευ σημασίας από την ΚΟΕ, γι αυτό και η είδηση δεν δημοσιεύτηκε ποτέ στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Ο Σαμψάκης μετά το εξιτήριό του από το ΚΑΤ, παραμένει νοσηλευόμενος σε κέντρο αποκατάστασης στην Τρίπολη, δίνοντας καθημερινή μάχη να σταθεί στα πόδια του.

Στο μεσοδιάστημα έχει ταλαιπωρηθεί αφάνταστα, αφού πρόσφατα πέρασε πνευμονία, η οποία προκλήθηκε εξαιτίας της δυσκολίας που έχει να βήξει, όταν στραβοκατάπιε φαγητό.

Το να έχεις πατήσει τα 71 και να ασχολείσαι με τη λεζάντα κύριε Διαθεσόπουλε, αδιαφορώντας για την ουσία, είναι τουλάχιστον θλιβερό...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα