Nα λειτουργήσει το καταδυτήριο θέλει η ΚΟΕ παρά την ακαταλληλότητα των σανίδων!

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Nα λειτουργήσει το καταδυτήριο θέλει η ΚΟΕ παρά την ακαταλληλότητα των σανίδων!

bet365

Συνάντηση με τον πρόεδρο του ΟΑΚΑ, Άρη Κουρή είχε ο πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, Δημήτρης Διαθεσόπουλος, ο οποίος συνοδευόταν από μέλη του διοικητικού συμβουλίου, αφορμή για τη συνάντηση ήταν η επαναλειτουργία του καταδυτηρίου.

Το κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ έκλεισε με αφορμή τον παρολίγον θανάσιμο τραυματισμό του Ανδρόγεου Σαμψάκη στο ξηρό προπονητήριο.

Τότε με δηλώσεις του ομοσπονδιακού προπονητή, Πέτρου Φυρίγου ήρθε στην επιφάνεια για μία ακόμα φορά το θέμα της ακαταλληλότητας των σανίδων, οι οποίες έπρεπε να έχουν αντικατασταθεί προ δεκαετίας.

Η αντίδραση του ΟΑΚΑ ήταν άμεση και έκτοτε έως και σήμερα το καταδυτήριο δεν λειτουργεί, ενώ παραμένει άγνωστο πότε θα αντικατασταθούν (η αρχική εκτίμηση ήταν ότι θα πάρει τρεις μήνες).

Η θέση της διοίκησης του ΟΑΚΑ ήταν η επαναλειτουργία να γίνει εγγράφως με ευθύνη της ΚΟΕ και των συλλόγων, κάτι το οποίο φυσικά για να συμβεί θα πρέπει να περάσει από το διοικητικό συμβούλιο του ΟΑΚΑ.

Στο μεταξύ οι αθλητές της κατάδυσης παραμένουν ανασφάλιστοι από την ομοσπονδία, με τον άτυχο Ανδρόγεω Σαμψάκη να παραμένει κλινήρης από τις 25/09 που τραυματίστηκε. Πλέον ο τέως διεθνής καταδύτης νοσηλεύεται σε κέντρο αποκατάστασης στην Τρίπολη, αφού τα έξοδα νοσηλείας του σε κέντρο πλησιέστερο στην Αθήνα όπου διαμένει ήταν αβάσταχτα για την οικογένεια...

 

Τελευταία Νέα