Ενα χρυσό κι ένα χάλκινο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καράτε

Gazzetta team
Ενα χρυσό κι ένα χάλκινο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καράτε

bet365

Με ένα χρυσό κι ένα χάλκινο μετάλλιο επιστρέφει στην Αθήνα η ελληνική ομάδα, από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καράτε Νέων Γυναικών

Με το χρυσό μετάλλιο στις αποσκευές της, επιστρέφει στην Αθήνα η Κέλλυ Κυδωνάκη! Η 17χρονη Κρητικιά, ολοκλήρωσε την εκπληκτική πορεία της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καράτε Νέων Γυναικών του Σότσι, με την πρώτη θέση στην κατηγορία +59kg καθώς στον τελικό νίκησε 4-1 την Αλιακσέγεβα από τη Λευκορωσία.

Επίσης το ομαδικό κάτα κοριτσιών πήρε το χάλκινο μετάλλιο, με τις αθλήτριεςς (Ζερβού Νικολέτα, Νίκα Χριστίνα, Πέππα Κωνσταντίινα) . Ανάμεσα σε 45 χώρες η Ελλάδα κατέκτησε την 13η θέση στο σύνολο. Επίσης η νέα ομάδα των αγοριών με τους (Κοτζαμάνη Βασίλη, Καψάλη Παναγιώτη, Γκερζελή Δημήτρη κατέκτησε την 5η θέση στο ομαδικό κάτα.

Την 7η θέση κατέκτησαν οι αθλητές Τσαγκάρη Μαρία, Λιάττος Γιώργος και Νικόπουλος Θάνος. Την ομάδα στελέχωσαν 28 αθλητές και μαζί τους ήταν ο εθνικός προπονητής Στέλιος Σκαραγιάννης και οι βοηθοί του Ξανθόπουλος Χρήστος και Ξένος Νεκτάριος καθώς και ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας καράτε Μπουλούμπασης Χρήστος σαν αρχηγός αποστολής.

Πρέπει να επισημάνουμε το πολύ καλό κλίμα που επικρατεί στην εθνική ομάδα (αθλητές, προπονητές, διοίκηση, γονείς) οι οποιοι επισημαινουν οτι τα καλύτερα έρχονται.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα