Νέες διακρίσεις για την Ελλάδα στο Παγκόσμιο του Sup

Gazzetta team
Νέες διακρίσεις για την Ελλάδα στο Παγκόσμιο του Sup

bet365

Δυο ασημένια μετάλλια από την Τσαούτου και την Τσίρου στην Κίνα.

Με ελληνικές επιτυχίες συνεχίζεται στο Τσινγκντάο της Κίνας το παγκόσμιο πρωτάθλημα SUP.

To Σάββατο η Ελλάδα κέρδισε άλλα δυο μετάλλια. Στα σπριντ, η Πέννυ Τσαούτου ήρθε 2η (00:01.09.63) στην ηλικιακή κατηγορία 40+ και η Εύη Τσίρου, επίσης, 2η (00:01.21.31) στα 50+. Είναι η πρώτη φορά που ελληνική αποστολή παίρνει μέρος σε παγκόσμιο πρωτάθλημα SUP. Η διοργάνωση θα συνεχιστεί αύριο με τη συμμετοχή όλων των αθλητών της εθνικής ομάδας στο Technical Race.

«Στα 200 μ. σπριντ είχα μία καλή εκκίνηση. Υπήρξε κόντρα ανάμεσα στις τρεις πρώτες αθλήτριες, την αθλήτρια από την Ιαπωνία, την Τακάγιο Γιοκουάμα, που κέρδισε τον αγώνα, και την αθλήτρια από το Ισραήλ Έστι Φροϊμόιτσι που ήρθε τρίτη. Είμαι αρκετά ευχαριστημένη από τους χρόνους μου και περιμένω με αγωνία τον αυριανό αγώνα, τα 2,5 χλμ. Technical Race με στροφές», υπογράμμισε η Πέννυ Τσαούτου, η οποία πρόσθεσε στη συλλογή της το δεύτερο ασημένιο μετάλλιο από τη διοργάνωση της Κίνας.

Πολύ καλή ήταν η εμφάνιση και της νέας γενιάς του ελληνικού SUP. Η Κωνσταντίνα Κονταρίνη προκρίθηκε στον τελικό του σπριντ γυναικών όπου πλασαρίστηκε στη 13η θέση (00:01.09.72). Η Δήμητρα Τσώνη ήρθε 7η στον επαναληπτικό και δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό. Στο σπριντ ανδρών ο Νίκος Συρίγος και ο Φαίδων Δούκας έφτασαν μέχρι τους ημιτελικούς όπου πλασαρίστηκαν 7ος και 10ος, αντίστοιχα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα