Ελληνικό καρέ στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου SUP

Gazzetta team
Ελληνικό καρέ στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου SUP

bet365

Στη διοργάνωση συμμετέχουν οι Φράγκος, Τσώνη, Τσίρου και Τσαούτου.

Mε τη συμμετοχή τεσσάρων αθλητών και αθλητριών μας θα αρχίσει την Παρασκευή στην Κίνα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SUP.

Στη διοργάνωση θ' αγωνιστούν οι Γιώργος Φράγκος, Δήμητρα Τσώνη, Πέννυ Τσαούτου και η Εύη Τσίρου.

Ο πρωταθλητής της ιστιοσανίδας Γιώργος Φράγκος θα βρεθεί σε γνώριμα νερά, καθώς στο Τσινγκντάο είχε πάρει μέρος σε προολυμπιακό τουρνουά για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008.

Για πρώτη φορά θα αγωνιστεί ως μέλος της εθνικής ομάδας SUP και σήμερα θα μετάσχει στα 18 χλμ. Ο ανταγωνισμός αναμένεται μεγάλος καθώς οι μεγάλες αποστάσεις των ανδρών είναι το αγώνισμα με τη μεγαλύτερη συμμετοχή. Έχουν δηλώσει ότι θα πάρουν μέρος 65 αθλητές. Στο ίδιο αγώνισμα, στις γυναίκες, θα αγωνιστεί η Δήμητρα Τσώνη.

Στην κατηγορία των μεγάλων αποστάσεων γυναικών ηλικιακής κατηγορίας 40+ θα αγωνιστεί η Πέννυ Τσαούτου και στις γυναίκες 50+ η Εύη Τσίρου.

Στις 26 Οκτωβρίου θα πάρουν μέρος στα σπριντ οι Νίκος Συρίγος, Φαίδων Δούκας, Κωνσταντίνα Κονταρίνη, Πέννυ Τσαούτου, Δήμητρα Τσώνη και Εύη Τσίρου και στις 27 Οκτωβρίου στην Technical Race θα συμμετέχουν όλοι οι προαναφερόμενοι αθλητές και αθλήτριες της εθνικής ομάδας όπως και ο Τάσος Τσούρης, επίσης μέλος της εθνικής ομάδα.

Με την ελληνική αποστολή θα ταξιδέψουν στην Κίνα και οι διαιτητές Στέφανος Σίνης και Σωτήρης Νώτας προκειμένου να παρακολουθήσουν σεμινάριο για διεθνείς διαιτητές.

 

Τελευταία Νέα