Εντυπωσιακή παρουσία για τον ΓΝΟΣ στον διάπλου του Ισθμού

Gazzetta team
Εντυπωσιακή παρουσία για τον ΓΝΟΣ στον διάπλου του Ισθμού

bet365

Τέσσερα χρυσά και ένα αργυρό για τον ΓΝΟΣ στον διάπλου του Ισθμού της Κορινθού, με τον σύλλογο της Σαλαμίνας να δείχνει την δυναμική του!

Με 10 αθλητές και αθλήτριες πήρε μέρος στο διάπλου του Ισθμού ο ΓΝΟΣ. Η εμφάνιση των αθλητών ήταν εντυπωσιακή, καθώς κατέκτησαν πρωτιές σχεδόν σε όσα αγωνίσματα συμμετείχαν. Αυτό έδειξε το αγωνιστικό και προπονητικό τους επίπεδο. Η εμπειρία του περάσματος του Ισθμού ήταν ιδιαίτερα σημαντική για τους αθλητές, με απόσταση 7 χιλιόμετρα σε δύσκολες συνθήκες ρεύματος και κυματισμού.

Χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι Ανδριανός Γεώργιος και Ζαχαρίας Γεώργιος στο Κ2 7χλμ ανδρών, οι Χατζής Παναγιώτης και Χατζηνικολάου Κίμων στο Κ2 7χλμ παμπαίδων, ο Παπαδόπουλος Ιωάννης στο Κ1 7 χλμ παίδων και ο Απόστολος Παπανδρέου στο Κ1 7χλμ ανδρών. Αργυρό κατέκτησε η Λένα Κάβουρα στο Κ1 κορασίδων 7χλμ. Την 5η θέση κατέκτησε ο Καλογεράς Μάριος στο Κ1 παμπαίδων 7χλμ. Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Σεντουξης Δημήτριος που κατέκτησε τη 4η θέση στο Κ1 παίδων 7χλμ και ο Τούτσης Θεόδωρος που κατέκτησε τη 5η θέση στο Κ1 ανδρών 7χλμ.

Την διώρυγα διέσχισαν ο Γενικός Γραμματέας του ΓΝΟΣ Αθανάσιου Γεώργιος με το μέλος Κάβουρα Νικόλαο με αγωνιστικό καγιάκ .

 

Τελευταία Νέα