Νταλιάνη & Παπαδοπούλου Πρωταθλήτριες Ιππικής Αντοχής

Gazzetta team
Νταλιάνη & Παπαδοπούλου Πρωταθλήτριες Ιππικής Αντοχής

bet365

Δύο αμαζόνες αναδείχθηκαν Πρωταθλήτριες 2018 στο άθλημα της Ιππικής Αντοχής στις κατηγορίες Ενηλίκων και Εφήβων στον αγώνα πρωταθλήματος που έγινε την Κυριακή, 27 Μαΐου στη Λαμία με διοργάνωση του Αθλητικού Ιππικού Ομίλου Λαμίας Jockey Club.

Η Αντιγόνη Νταλλιάνη (ΑΙΟΜ) και o GA Nireas επανέρχονται στους τίτλους στην Κατηγορία Ενηλίκων μετά το 2016 κερδίζοντας το πρωτάθλημα στην κατηγορία Ενηλίκων των 122,48χμ. μετά από έναν δύσκολο αγώνα, όπου ήταν η μοναδική αθλήτρια που τερμάτισε σε χρόνο 08:52:33.

Στην Κατηγορία Εφήβων των 87,67χμ. Πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η Ευγενία Παπαδοπούλου (ΙΟΚΙΛ) με την Jamelia την Jamelia, η οποία ήταν επίσης η μόνη που τερμάτισε σε χρόνο 06:37:00.

Στις υπόλοιπες κατηγορίες του αγώνα, στην Κατηγορία Β των 87,67 χμ. νικητής ήταν ο Δημήτρης Μητώνας (ΙΟΚΙΛ) με την Amo Sofia, στην Κατηγορία Γ των 67,6 χμ. η Ελένη Παπαχρυσοστομίδου (ΑΙΟΛJC) με τον Six Degrees, στην Κατηγορία Δ των 40,16χμ. ο Bilal Arshad (IOM) με τη Manto και στην Κατηγορία Ε των 20χμ. ο Γιώργος Τσιρούνης (ΑΙΟΛJC) με τον Andrew.

 

Τελευταία Νέα