Για το απόλυτο στη Φιλανδία η Ελλάδα

Gazzetta team
Για το απόλυτο στη Φιλανδία η Ελλάδα

bet365

Η εθνική ομάδα χάντμπολ ανδρών της Ελλάδος παίζει την Κυριακή στις 16:00 στη Φιλανδία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος 2021.

Με στόχο την 4η νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος χάντμπολ του 2021 η εθνική ομάδα της Ελλάδος παίζει την Κυριακή (16:00) εκτός έδρας απέναντι στη Φιλανδία.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην Κοκς Αρένα –έδρα της ομώνυμης πρωταθλήτριας της χώρας που αγωνίζεται στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ- στην πόλη Ριιχιμάκι που απέχει 70χλμ από την πρωτεύουσα.

Ο διεθνής περιφερειακός Χρήστος Μυλωνάς δήλωσε: «Στην Κοζάνη πίστευα ότι θα ήταν δύσκολο ματς, αλλά μετά το πρώτο δεκάλεπτο ήμασταν κυρίαρχοι. Είχαμε σωστές επιλογές και μείναμε σωστοί στο πλάνο μας καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα.

Τώρα το αυριανό ματς είναι τελείως διαφορετικό, δεν πιστεύω σε καμία περίπτωση ότι θα εξελιχθεί όπως το πρώτο. Θα έχουμε δύσκολο έργο, σίγουρα η διαφορά των δύο ομάδων δεν είναι 14 γκολ. Αν μπορέσουμε να κρατήσουμε την συγκέντρωση και τον ρυθμό μας θα μπορέσουμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Η 16αδα της Ελλάδος: Μυλωνάς, Κεδέρης, Δομπρής, Νικολαϊδης, Αραμπατζής, Παπαδιονυσίου (ΑΕΚ), Τσίλης, Αραπακόπουλος, Καραμπουρνιώτης, Κανδύλας, Μάλλιος (Ολυμπιακός), Καλόμοιρος (ΑΕΣΧ Πυλαίας), Ηλιόπουλος (Νορντχάιμ- Γερμανία), Μπουκοβίνας (Ες- Λουξεμβούργο), Πασσιάς (Σβερίν- Γερμανία), Κοτανίδης (Θιουδάδ Ρεάλ- Ισπανία).

 

Τελευταία Νέα