Κανδύλας: «Θα είμαστε έτοιμοι για το ματς με Φινλανδία»

Gazzetta team
Κανδύλας: «Θα είμαστε έτοιμοι για το ματς με Φινλανδία»

bet365

Σίγουρος πως η Εθνική θα είναι έτοιμη για τα ματς με Φινλανδία και Κύπρο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, εμφανίστηκε ο διεθνής περιφερειακός μας, Πέτρος Κανδύλας.

Ολοκληρώθηκε η 3η ημέρα της προετοιμασίας της Εθνικής Ανδρών για τα προκριματικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2021 με αντιπάλους Φινλανδία (2 και 5/1), Κύπρο (8/1) και Ισραήλ (11/1).

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έκανε δύο δυνατές προπονήσεις στο ΔΑΚ Κοζάνης, το πρωί οι διεθνείς ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα τόνωσης και μυϊκής ενδυνάμωσης του γυμναστή Γιώργου Χρυσάφη, ενώ το απόγευμα η ομάδα δούλεψε σε τακτικά κομμάτια σε άμυνα και επίθεση υπό τις οδηγίες των Γιάννη Αρβανίτη και Γιώργου Χαλκίδη.

Παράλληλα οι τερματοφύλακες προπονούνται καθημερινά με τον προπονητή τερματοφυλάκων Στέλιο Αλεπουδέα.

Το τεχνικό επιτελείο είδε τον Γιάννη Καλόμοιρο να μπαίνει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης ξεπερνώντας το μικρό πρόβλημα τραυματισμού που είχε στον αστράγαλο.

Ο διεθνής περιφερειακός Πέτρος Κανδύλας δήλωσε στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ

«Βρισκόμαστε στην 3η ημέρα. Η προετοιμασία κυλάει πολύ ομαλά, χωρίς τραυματισμούς. Χθες είδαμε το βίντεο του αγώνα Ισραήλ- Φινλανδία. Η προσεχής μας αντίπαλος Φινλανδία, είναι καλή ομάδα με έντονο το στοιχείο της ταχύτητας. Προσπαθούν να πετύχουν γκολ στον άμεσο και έμμεσο αιφνιδιασμό. Θα δουλέψουμε ακόμα περισσότερο στις επιστροφές μας και πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα της 2ας Ιανουαρίου».

 

Τελευταία Νέα