ΑΕΚ: Επιστρέφει στην ενεργό δράση ο 43χρονος Καφφάτος

ΑΕΚ: Επιστρέφει στην ενεργό δράση ο 43χρονος Καφφάτος

Gazzetta team
ΑΕΚ: Επιστρέφει στην ενεργό δράση ο 43χρονος Καφφάτος

bet365

Στην "μηχανή" της ΑΕΚ ξανά ο 43χρονος τερματοφύλακας Δημήτρης Καφφάτος.

Στην ενεργό δράση για λογαριασμό της αγαπημένης του ομάδας, της ΑΕΚ, επιστρέφει στα 43 του χρόνια, ο πρώην διεθνής τερματοφύλακας Δημήτρης Καφφάτος.

Ο Δημήτρης είχε αποσυρθεί από την ενεργό δράση "γεμάτος" με την εθνική ομάδα αλλά και με την ΑΕΚ και ήταν προπονητής τερματοφυλάκων στην Ένωση από το 2018.

Η ΑΕΚ φέτος έχει ως μεγάλο στόχο να κερδίσει το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό και ένας τόσο έμπειρος παίκτης μπορεί να προσφέρει πολλά όχι μόνο σε αγωνιστικό αλλά και σε επίπεδο καθοδήγησης και ψυχολογίας.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του Δημήτρη Καφφάτου στην αγωνιστική δράση. Ο εμβληματικός τερματοφύλακας της ομάδας χάντμπολ του Συλλόγου, αλλά και της Εθνικής Ελλάδος, μετά τον τραυματισμό του Igor Arsic, φώναξε “παρών” στο κάλεσμα που του έγινε, επιβεβαιώνοντας ότι αποτελεί πιστό στρατιώτη της ΑΕΚ.

Ο Δημήτρης Καφφάτος γεννήθηκε στις 20/03/1976 και αγωνίστηκε σε ΟΦΝΙ, Ιωνικό και Γκραχόσπερς, πριν φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ το 2006. Μετά από μία σεζόν αποχαιρέτησε για να αγωνιστεί στην ισπανική Τέκα Κατάνμπρια Σανταντέρ για να επιστρέψει το 2009 στον “Δικέφαλο”. Αποτέλεσε ακρογωνιαίο λίθο τόσο στις δύο κατακτήσεις πρωταθλημάτων (2011, 2013) και κυπέλλων (2013, 2014), όσο και στην πορεία ως τους “8” της Ευρώπης (2011). Το καλοκαίρι του 2014 σταμάτησε την ενεργό δράση ως παίκτης της ΑΕΚ έχοντας σημειώσει συνολικά 194 συμμετοχές (158 στο Πρωτάθλημα, 18 στο Κύπελλο, 18 σε Ευρωπαϊκούς αγώνες).

Από το Φεβρουάριο του 2018 αποτελεί τον προπονητή τερματοφυλάκων τόσο της ανδρικής ομάδας, όσο και της Ακαδημίας της ΑΕΚ.

Ο Δημήτρης Καφφάτος δήλωσε στο aek.gr: “Η ΑΕΚ είναι μία οικογένεια και σε μία οικογένεια κάθε μέλος της οφείλει να είναι δίπλα της σε οποιαδήποτε δύσκολη συνθήκη. Η ΑΕΚ έχει μάθει να ζει με δυσκολίες και να παλεύει. Δε μπορούσα επομένως να αρνηθώ και θα είμαι στη θέση του τερματοφύλακα όσο χρειαστεί και θα με θέλει η ομάδα. Το σημαντικό για μένα είναι να επιστρέψει και ο Arsic όσο πιο γρήγορα γίνεται, δυνατός στην ενεργό δράση. Όσο για μένα, μετά από 5,5 χρόνια ίσως ακούσω αρνητικά σχόλια, ίσως και θετικά, αυτό όμως που θέλω είναι να προσπαθήσω να δώσω το 100% για τους επόμενους αγώνες που μας έχουν απομείνει μέχρι το τέλος του έτους. Ελπίζω μετά από αυτήν την προσπάθεια να έχω μεταφέρει θετικά μηνύματα σε όλους σε ό,τι έχει να κάνει με τον αθλητισμό, αλλά και την ΑΕΚ“.

Δημήτρη, καλή επιτυχία!».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα