Ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός την Τετάρτη στη Handball Premier!

Gazzetta team
Ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός την Τετάρτη στη Handball Premier!

bet365

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό την Τετάρτη (17:00, ERT Sports) στη Θεσσαλονίκη.

Στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης στη Θεσσαλονίκη θα διεξαχθεί την Τετάρτη το σημαντικότερο παιχνίδι 7ης ημέρας της Handball Premier.

Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη για να παίξει με τον ΠΑΟΚ σ' αγώνα ο οποίος θ' αρχίσει στις 17:00 και θα μεταδοθεί από την ERT Sports.

Μετά από 6 αγώνες στη διοργάνωση ο Ολυμπιακός είναι 1ος με 6/6 και 12β ενώ ο ΠΑΟΚ είναι στην 3η θέση με 9β.

Τα αγωνιστικά προβλήματα για τον Γιώργο Ζαραβίνα αφορούν τις απουσίες των Τσίλη και Νομικού οι οποίοι δεν ακολούθησαν την υπόλοιπη αποστολή ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Άρτουρ Καρβάρτσκι.

Από την άλλη στον ΠΑΟΚ ο Νίκος Κοκκώνης κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι της Τετάρτης, με τις πιθανότητες συμμετοχής να είναι υπέρ του.

O προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Για εμάς είναι ένα από τα πιο σημαντικά ματς της χρονιάς και είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι παρ’ όλα τα προβλήματα που έχουμε, και αποφασισμένοι να συνεχίσουμε το σερί μας. Η σκέψη μας και η συγκέντρωση μας είναι στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και όχι στα ματς με τη Μέλσουγκεν που ακολουθούν και είναι τελείως διαφορετικά. Πριν πάμε σε αυτά θέλουμε να διατηρήσουμε το αήττητο και αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να κερδίσουμε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ».

Ο περιφερειακός του ΠΑΟΚ Απόστολος Παλάσκας σημείωσε: «Νομίζω πως έχουμε φτάσει πλέον σε ένα σημείο που δε μας αρκεί να λέμε πλέον ότι πάμε να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας. Πρέπει να κερδίσουμε ένα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, δεν έχουμε καταφέρει ακόμη να το κάνουμε. Ασχέτως βέβαια αποτελέσματος στο συγκεκριμένο παιχνίδι ξέρουμε πως όλα θα κριθούν και φέτος στα playoff. Ωστόσο, είναι πολύ σημαντικό και για τη ψυχολογία μας και για αυτό που προσπαθούμε να χτίσουμε, να πάρουμε ένα ντέρμπι μέσα στην έδρα μας με τη βοήθεια του κόσμου μας».

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Τετάρτη αφού ο Ολυμπιακός έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις στο φινάλε της εβδομάδας.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα