ΑΕΚ: Τρεις μήνες διακοπή συμβολαίου και πρόστιμο στον Ουζμουσούλ

ΑΕΚ: Τρεις μήνες διακοπή συμβολαίου και πρόστιμο στον Ουζμουσούλ

Gazzetta team
ΑΕΚ: Τρεις μήνες διακοπή συμβολαίου και πρόστιμο στον Ουζμουσούλ

bet365

Η ΑΕΚ αποφάσισε να τιμωρήσει τον Τούρκο τερματοφύλακά της στο χάντμπολ με τρίμηνη διακοπή συμβολαίου και υψηλό πρόστιμο.

Στην ΑΕΚ έπειτα από την απολογία του Ουζμουσούλ για τον στρατιωτικό χαιρετισμό έκαναν σκέψεις διατήρησής του στο ρόστερ. Η Original 21 απάντησε με ανακοίνωση καλώντας την ομάδα να τον απομακρύνει, με τη ερασιτεχνική ΑΕΚ εν συνεχεία να βγάζει ανακοίνωση.

Σε αυτήν τονίζεται ότι επιβάλλεται στον Τούρκο διεθνή τερματοφύλακα τρίμηνη διακοπή συμβολαίου, ενώ τιμωρείται και με υψηλό πρόστιμο.

Αξίζει να σημειωθεί πως το χρηματικό ποσό θα διατεθεί σε δομές που ασχολούνται με τους πρόσφυγες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΑΕΚ πιστή στα ιδανικά, τις αξίες και τα δημοκρατικά ιδεώδη που εκφράζει από την πρώτη μέρα της ιδρύσεώς της, έδωσε τη δυνατότητα στον αθλητή Γιουνούς Οζμουσούλ να απολογηθεί για το συμβάν στο οποίο ενεπλάκη, σύμφωνα με τις διατάξεις του Καταστατικού και του Εσωτερικού Κανονισμού του Σωματείου.

Ο αθλητής απολογήθηκε και εξέφρασε την ειλικρινή του μεταμέλεια και τη συγγνώμη του προς τον κόσμο, τη διοίκηση, τους συμπαίκτες του, τους προπονητές του και ολόκληρη την οικογένεια της ΑΕΚ.

Λαμβάνοντας υπόψη τις διατάξεις του Καταστατικού και του Εσωτερικού Κανονισμού, την απολογία του αθλητή, τις εισηγήσεις του Δ.Σ. και την απαξία της ενέργειάς του αθλητή, η διοίκηση της ΑΕΚ ανακοινώνει ότι επιβάλει στον αθλητή Γιουνούς Οζμουσούλ την κύρωση της διακοπής συμβολαίου για τρεις μήνες και τον αποκλεισμό του από τις αγωνιστικές δραστηριότητες της ομάδας, καθώς επίσης και υψηλό χρηματικό πρόστιμο, το ποσό του οποίου θα διατεθεί σε δομές που ασχολούνται με τους πρόσφυγες».

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα