Για τη 2η νίκη κόντρα στο Ισραήλ η Ελλάδα

Gazzetta team
Για τη 2η νίκη κόντρα στο Ισραήλ η Ελλάδα

bet365

Η Ελλάδα υποδέχεται την Κυριακή (17:00, ΕΡΤ-3) το Ισραήλ στην Κοζάνη σ' αγώνα για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Με στόχο τη 2η νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια της στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος η εθνική ομάδα χάντμπολ της Ελλάδος υποδέχεται την Κυριακή (17:00, ΕΡΤ-3) στην Λευκόβρυση Κοζάνης την αντίστοιχη του Ισράηλ.

Η Ελλάδα κέρδισε στην πρεμιέρα την Κύπρο στη Λευκωσία και θέλει να φύγει νικήτρια και από την Κοζάνη.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιάννης Αρβανίτης επέλεξε τους παρακάτω 16 αθλητές: Μυλωνάς, Κεδέρης, Δομπρής, Νικολαϊδης, Παπαδιονύσιου, Αραμπατζής, (ΑΕΚ), Τσίλης, Τζηράς, Αραπακόπουλος, Λιάπης, Μάλλιος (Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή), Χερουβείμ (Φαίακας Κέρκυρας), Ηλιόπουλος (Nτορντχάιμ- Γερμανία), Μπουκοβίνας (Ες- Λουξεμβούργο), Πασσιάς (Σβερίν- Γερμανία), Κοτανίδης (Θιουδάδ Ρεάλ- Ισπανία).

Εκτός αποστολής έμειναν οι Μωραϊτης, Καλόμοιρος και Παπαντωνόπουλος. Ο Γιάννης Αρβανίτης μιλώντας για το παιχνίδι τόνισε: «Είμαστε έτοιμοι. Η Εθνική ομάδα έχει φτάσει σε ένα υψηλό επίπεδο. Μπροστά μας έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι και χρειαζόμαστε τη στήριξη του κόσμου. Το Ισραήλ είναι επίσης μία δυνατή ομάδα και όσοι έρθουν στο γήπεδο θα δουν ένα όμορφο θέαμα».

 

Τελευταία Νέα