ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε Τσέγιοβιτς στο χάντμπολ

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε Τσέγιοβιτς στο χάντμπολ

bet365

Την απόκτηση του Μπάλσα Τσέγιοβιτς, ανακοίνωσε στο χάντμπολ ο ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ ανδρών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας τους με τον αθλητή, Balsa Cejovic, για την αγωνιστική περίοδο 2019-20.

Γεννημένος στο Μπαρ του Μαυροβουνίου, ο Balsa Cejovic είναι 20 ετών, έχει ύψος 178cm και αγωνίζεται ως δεξιός εξτρέμ.

Ξεκίνησε την καριέρα του στην RK Mornan, ομάδα από την γενέτειρα πόλη του, πραγματοποιώντας πολλές συμμετοχές στην πρώτη εθνική κατηγορία του Μαυροβουνίου, ενώ παράλληλα είναι και διεθνής με την Εθνική Νέων της χώρας του.

Ο Balsa θεωρείται ένα από τα κορυφαία ταλέντα που θα στελεχώσουν μελλοντικά την Εθνική Ανδρών του Μαυροβουνίου και διακρίνεται στο στυλ παιχνιδιού του από την τεχνική και την ταχύτητα του».

Μετά την συμφωνία έναρξης συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Balsa Cejovic, δήλωσε στο acpaok.gr:

«Είμαι χαρούμενος που γίνομαι μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Πρόκειται για μία ομάδα με τρομερή οργάνωση και πειθαρχία. Ήρθα για να βοηθήσω τους καινούργιους συμπαίκτες μου, στο να κατακτήσουμε την καλύτερη δυνατή θέση στο πρωτάθλημα αλλά και να βελτιωθώ προσωπικά ως παίκτης χάντμπολ. Ελπίζω να πετύχουμε τους στόχους που έχουν τεθεί, γιατί αυτό περιμένουν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ από εμάς. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Πάμε ΠΑΟΚάρα!».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα