Φτυσίματα, διακοπή, καπνογόνο και μπύρες γράφονται στο φύλλο αγώνα του 4ου τελικού

Gazzetta team
Φτυσίματα, διακοπή, καπνογόνο και μπύρες γράφονται στο φύλλο αγώνα του 4ου τελικού

bet365

Όλα όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα του 4ου τελικού ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό.

Οι διαιτητές έγραψαν ένα μακροσκελές κείμενο για όσα συνέβησαν στον επεισοδιακό 4ο τελικό στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον Ολυμπιακό που είχε διακοπή αλλά και τίτλο για την ομάδα του Πειραιά, ενώ θ' ακολουθήσει έκθεση.

Στο φύλλο αγώνα γράφτηκε η διακοπή, τα κουτάκια μπύρας και τα μπουκάλια νερού που πετάχτηκαν, το καπνογόνο αλλά και φτυσίματα στους παίκτες του πρωταθλητή Ολυμπιακού.

Βέβαια για εισβολή δεν υπάρχει αναφορά!

Αναλυτικά:

«Κατά την διάρκεια του αγώνα έγιναν δύο διακοπές για πέταγμα νερού και φτυσιμάτων κατά αθλητή του Ολυμπιακού που αγωνιζόταν στην πλευρά των οπαδών της ΑΕΚ. Ακολούθησαν συστάσεις από τα μεγάφωνα από την πλευρά της γηπεδούχου ομάδας και το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά. Στο 52:47, ενώ η ομάδα του Ολυμπιακού είχε πάρει ταιμ άουτ πετάχτηκαν αντικείμενα (μπουκάλια νερού, κουτάκια μπύρας) προς τους παίκτες του Ολυμπιακού, καθώς και έγινε ρίψη καπνογόνου από τους φιλάθλους της ΑΕΚ. Ο αγώνας διεκόπη προσωρινά και συνεχίστηκε μετά από 25 λεπτά με την σύμφωνη γνώμη της Αστυνομίας και ενώ το γήπεδο είχε εκκενωθεί από τους φιλάθλους. Ο αγώνας τελείωσε χωρίς κανένα άλλο πρόβλημα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα