Δημητρούλιας: «Δεν είχαμε άλλο στόχο από το νταμπλ»

Gazzetta team
Δημητρούλιας: «Δεν είχαμε άλλο στόχο από το νταμπλ»

bet365

Οι δηλώσεις του προπονητή Δημήτρη Δημητρούλια και της αρχηγού Δήμητρας Μπατζαρακούδη, μετά την κατάκτηση του νταμπλ από τον ΠΑΟΚ.

Το πρώτο νταμπλ του ΠΑΟΚ στο χάντμπολ γυναικών είναι γεγονός.

Η ομάδα και ο ΑΣ ΠΑΟΚ πανηγυρίζει για την ιστορική επιτυχία. Δυο από τους πρωταγωνιστές της, ο προπονητής του ΠΑΟΚ Δημήτρης Δημητρούλιας και η αρχηγός Δήμητρα Μπατζαρακούδη, μίλησαν για το νταμπλ αλλά και για το μέλλον!

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους στο site του ΠΑΟΚ:

Δημήτρης Δημητρούλιας:

Για το νταμπλ: "Δεν είχαμε άλλο στόχο, καθώς αν είχαμε ακόμα έναν θα μπορούσαμε να τον πετύχουμε. Είχαμε φοβερή δυναμική, με πολλή δουλειά. Όλα ξεκίνησαν από το καλοκαίρι, που φτιάξαμε έναν προγραμματισμό πρωτόγνωρο για τα δεδομένα. Ευχαριστώ τον Δημήτρη Χασεκίδη που με ανέχτηκε και κάναμε όλο αυτό. Πολύ μεθοδική ήταν η δουλειά από τον Γιώργο Βακάλη και Δημήτρη πελεκιδη, αλλά πάνω απ' όλα τα κορίτσια και το μέταλλο που έβγαλαν στο γήπεδο. Τους συγχαίρω για την προσπάθεια".

Αν είπε κάτι στις παίκτριες πριν το παιχνίδι: "Τους είπα ότι μπορεί σε 60' να έχουμε απονομή. Τους συμβούλεψα να είναι ήρεμες, και να αποδώσουμε αυτό που πρέπει στο γήπεδο, καθώς είναι δεδομένο ότι είμαστε καλύτερη ομάδα, και στα στατιστικά. Η ομάδα είναι καταδικασμένη ή να πάει πιο πάνω ή πιο κάτω... Δικαιούται να κάνει το βήμα παραπάνω και δεν έχει ταβάνι. Μια ιδέα πήρατε σήμερα, και μάλιστα με κορίτσια που δεν ήταν 100% έτοιμες. Βγάλαμε όλους τους κόπους της χρονιάς σήμερα και κάναμε το ντάμπλ. Kλείνοντας, οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πρόεδρό μας, τον κ. Αθανάσιο Κατσαρή, ο οποίος βρίσκεται πάντας δίπλα μας και, ιδιαίτερα σήμερα, μάς τίμησε με την παρουσία του στο γήπεδο".

Δήμητρα Μπατζαρακούδη:

Για την επιστροφή στη κορυφή: "Είμαι υπερικανοποιημένη για το νταμπλ, όλα είναι τέλεια. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που ήταν δίπλα μας, αυτές οι στιγμές είναι μοναδικές όταν κατακτάς το νταμπλ, και τους ευχαριστούμε πολύ. Το εύκολο είναι να ανέβεις στην κορυφή, το δύσκολο είναι να διατηρηθείς. Έχουμε βάλει σωστές βάσεις, ώστε να συνεχίσουμε έτσι και να κάνουμε αυτό που πρέπει".

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα