Με ντέρμπι δικεφάλων ανοίγει η αυλαία της 21ης ημέρας στη Handball Premier

Gazzetta team
Με ντέρμπι δικεφάλων ανοίγει η αυλαία της 21ης ημέρας στη Handball Premier

bet365

Η ΑΕΚ θα υποδεχτεί την Τετάρτη (20.3) τον ΠΑΟΚ και μετά θα ταξιδέψει για τη Ρωσία.

Την Τετάρτη (20.3) θ' ανοίξει η αυλαία της 21ης ημέρας της Handball Premier.

Η αγωνιστική αρχίζει με ντέρμπι αφού στις 16:00 στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ σ' έναν αγώνα που θα κρίνει τα πάντα για την τελική κατάταξη των δυο ομάδων.

Η ΑΕΚ μετά από 20 αγώνες έχει 36β και είναι στη 2η θέση ενώ ο ΠΑΟΚ έχει 34β και την ακολουθεί. Εφόσον η ΑΕΚ κερδίζει εξασφαλίζει την 2η θέση και θα κυνηγήσει έως το τέλος την 1η από τον Ολυμπιακό που έχει 37β.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί... πρόωρα αφού το Σάββατο (23.3) η ΑΕΚ θα δώσει τον πρώτο της προημιτελικό στο Τσάλεντζ Καπ μ' αντίπαλο την Ντιναμό Βίκτορ στη Ρωσία.

Στο μεταξύ η Αθλητική Δικαστής απέρριψε το αίτημα αναβολής, και κηρύσσει αθώο το σωματείο Φοίβος Συκεών, ακυρώνει την απόφαση για κατακύρωση του αγώνα εις βάρος του σωματείου με σκορ 10-0, ορίζει τη διεξαγωγή νέου αγώνα μεταξύ των δύο σωματείων κατόπιν ενημέρωσης αμφοτέρων των σωματείων από την Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος.

Θυμίζουμε ότι ο Φοίβος δεν παρέμεινε στην Αργολίδα να αγωνιστεί με τον Διομήδη Άργους την επομένη της αναβολής του παιχνιδιού της 2ης αγωνιστικής, λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου και οι διαιτητές είχαν κατοχυρώσει με 10-0 τον αγώνα στον Διομήδη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα