Συναδινός: «Μετά από αυτό που έζησα στη συνάντηση του μπάσκετ ήρθα στο χάντμπολ να πάρω φρέσκο αθλητικό αέρα»

Gazzetta team
Συναδινός: «Μετά από αυτό που έζησα στη συνάντηση του μπάσκετ ήρθα στο χάντμπολ να πάρω φρέσκο αθλητικό αέρα»

bet365

Ο Ιούλιος Συναδινός βρέθηκε στην Πάτρα για να παρακολουθήσει τον τελικό στο χάντμπολ και άφησε αιχμές για την συνάντηση της Παρασκευής.

Σύγκριση... ανάμεσα σ' αυτά που έζησε το βράδυ της Παρασκευής (15.3) στη συνάντηση για το μπάσκετ και στον...καθαρό αθλητικό αέρα του τελικού Κυπέλλου χάντμπολ της Πάτρας έκανε ο Ιούλιος Συναδινός.

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού είδε τον τελικό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ έκανε την απονομή στον Κυπελλούχο Ολυμπιακό και δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ: «Μετά από αυτό που έζησα χθες στη συνάντηση του μπάσκετ ήρθα σήμερα στο χάντμπολ να πάρω φρέσκο αθλητικό αέρα. Οι δύο ομάδες έπαιξαν ένα καθαρό αγώνα. Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες και στην ομοσπονδία που έδειξε ότι ένας τελικός κυπέλλου μπορεί να γίνει σε φίλαθλα πλαίσια. Σημασία έχει μέσα στο γήπεδο να βρίσκεται η πλειοψηφία που αγαπά στον αθλητισμό και να μένουν εκτός αυτοί που έρχονται για άλλους λόγους. Θέλει μεγαλύτερη υποστήριξη και από εμάς σε αυτό το κομμάτι όσον αφορά τις υποδομές».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα