ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Η πρωτιά περνάει από την Θεσσαλονίκη!

Gazzetta team
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Η πρωτιά περνάει από την Θεσσαλονίκη!

bet365

Το Σάββατο (17:00, ΕΡΤ-3) ο σπουδαιότερος αγώνας της 20ης ημέρας της Handball Premier ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό στη Θεσσαλονίκη.

Στη Θεσσαλονίκη (Νεάπολη) θα διεξαχθεί το Σάββατο (17:00, ΕΡΤ3) ο σπουδαιότερος αγώνας της 20ης ημέρας της Handball Premier.

Ο ΠΑΟΚ που έχει να χάσει από το 2018 θα "φιλοξενήσει" τον Ολυμπιακό Σ.Φ.Π/ Όμιλος Ξυνή σ' έναν αγώνα που θα κρίνει πολλά για την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο. Μετά από 19 αγώνες ο Ολυμπιακός είναι στην 1η θέση με 35β ενώ τον ακολουθεί ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ με 34β. Εάν κερδίσει με το πρόγραμμα που έχει στη συνέχεια θα "σφραγίσει" την 1η θέση στην κανονική περίοδο.

Εάν επικρατήσει ο ΠΑΟΚ τότε βάζει... φωτιά στο πρωτάθλημα. Αφήνει στη 2η θέση τον Ολυμπιακό και εάν η ΑΕΚ κερδίσει τη ΧΑΝΘ μπαίνει και αυτό στο παιχνίδι της κορυφής. Στον 1ο αγώνα στον Πειραιά ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει με 21-16 ενώ ο ΠΑΟΚ μετά από αυτό το παιχνίδι έχει 10 συνεχόμενες νίκες.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Θοδωρής Πετρίδης είπε για το παιχνίδι: «Δεν καταφέραμε να πανηγυρίσουμε νίκη στα τρία παιχνίδια που δώσαμε φέτος με τον Ολυμπιακό και θέλουμε να το πετύχουμε τώρα. Για εμάς ο συγκεκριμένος αγώνας αποτελεί την τελευταία ευκαιρία για να διεκδικήσουμε την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο. Περιμένουμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Πιστεύω ότι θα κριθεί στη διάθεση των δύο ομάδων, στην αγωνιστικότητα, αλλά και στην απόδοση των τερματοφυλάκων των δύο ομάδων. Θέλουμε να γεμίσει το κλειστό της Νεάπολης, να στηρίξει ο κόσμος μας την προσπάθειά μας και να απολαύσουν όλοι, όσοι βρεθουν στο γήπεδο και όσοι παρακολουθήσουν τον αγώνα από την ΕΡΤ, όμορφο χάντμπολ. Ελπίζω ότι στο τέλος θα πανηγυρίσουμε τη νίκη».

Και για τον Ολυμπιακό ο αγώνας είναι ύψιστης σημασίας, προκειμένου να διατηρήσει την πρωτιά στην κανονική περίοδο και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ, μετά την ήττα από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. «Είναι ένα παιχνίδι κομβικής σημασίας. Πάμε μόνο για τη νίκη και τη διατήρηση της 1ης θέσης που θα μας δώσει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ. Δουλεύουμε όλο αυτό το διάστημα όσο καλύτερα γίνεται για να προετοιμαστούμε για το ντέρμπι του Σαββάτου. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα αλλά ο στόχος μας είναι μόνο η νίκη και τίποτα άλλο», σχολίασε ο Γρηγόρης Σανίκης.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Τζαφερόπουλος και Μπέτμαν.

Το πρόγραμμα της 20ης ημέρας:

Σάββατο 9 Μαρτίου 2019
Handball Premier (20η αγωνιστική)
Σπίτι του Χάντμπολ 16:00, ΑΕΣΧ Πυλαίας- Αερωπός Έδεσσας MANDYNAMIC
(Πατιός- Τσιάνας, Παρτεμιάν)
Νεάπολης 17:00, ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV- Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή (ΕΡΤ3)
(Τζαφερόπουλος- Μπέτμαν, Μεϊμαρίδης- Αγγελίδης)
Φιλίππειο 18:00, Φίλιππος Βέροιας- BIANCO MONTE Δράμα 1986
(Μιχαηλίδης- Θεοδοσίου, Σίσκου)
ΧΑΝΘ 18:00, ΧΑΝΘ- ΑΕΚ
(Νάσκος- Χαρίτσος, Θεοδοσάκης)

Κυριακή 10 Μαρτίου 2019
Handball Premier (20η αγωνιστική)
Νίκαιας 16:00, Άρης Νίκαιας- Φοίβος Συκεών
(Συρεπίσιος- Μερτινιάν, Αντωνόπουλος)

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019
Handball Premier (20η αγωνιστική)
Νέα Κίος 18:00, Διομήδης Άργους- ΑΣΕ Δούκα
(Τσάκωνας-Φωκίτης, Νικολίτσας)

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα