Για την πρόκριση στο Ισραήλ η ΑΕΚ

Για την πρόκριση στο Ισραήλ η ΑΕΚ

Gazzetta team
Για την πρόκριση στο Ισραήλ η ΑΕΚ

bet365

Πέταξε για το Ισραήλ η ΑΕΚ που παίζει το Σάββατο (18:00) με την Ραμάτ Χασρόν για την φάση των "16' του Τσάλεντζ Καπ.

Με στόχο να πραγματοποιήσει το πρώτο βήμα για την πρόκριση της στους "8" του Τσάλεντζ Καπ αναχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής (8.2) για το Ισραήλ η αποστολή της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ.

Η ελληνική ομάδα θα παίξει το Σάββατο (18:00) απέναντι στην Ραμάρ Χασρόν στον 1ο αγώνα της φάσης των "16" και θέλει θετικό αποτέλεσμα για να αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά του θεσμού.

Ο Νίκος Γραμματικός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και η αποστολή που επέλεξε απαρτίζεται από τους: Γεωργιάδη, Ζαμπούνη, Ροζαβόλγκι, Ραντούλοβιτς, Συγγάρη, Μπάλαζ, Αλβανό, Μπάγιο, Γιάκομπσεν, Παπαδιονυσίου, Δομπρή, Μυλωνά, Νταρσουλάντ, Αργυρού, Παλεβίτσιους, Βραζάλιτσα, Μπαλάσκα.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, δήλωσε στο aek.gr: “Έχουμε συλλέξει και έχουμε μελετήσει τον αντίπαλό μας. Γνωρίσαμε ότι η ομάδα που έχουμε απέναντι μας είναι γυμνασμένη, τρέχει στο γήπεδο και ξέρει τι θέλει. Διαθέτει παίκτες έμπειρους, καθώς και δύο Σέρβους και έναν Βόσνιο. Είναι μία καλή ομάδα, ωστόσο θεωρώ ότι σε μεγάλο βαθμό η νίκη εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη δική μας απόδοση. Εάν είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι όπως σε όλη τη χρονιά, πιστεύω και ελπίζω για ένα καλό αποτέλεσμα. Παράλληλα, φυσικά, υπάρχει και το δεύτερο παιχνίδι, μέσα στη δική μας έδρα, όπου αλλάζουν και τα δεδομένα”.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ, Διονύσης Γεωργιάδης, με τη σειρά του σχολίασε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: “Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι στο οποίο εμείς θέλουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα και γιατί όχι και την νίκη. Έτσι, στο δεύτερο παιχνίδι και με τη βοήθεια του κόσμου μας να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε την σημαντική πρόκριση στον επόμενο γύρο”.

Η ΑΕΚ θα συμμετάσχει για 3η φορά στην ιστορία της στην Φάση των “16” του Challenge Cup, στην 4η παρουσία της στο θεσμό. Μάλιστα, τις δύο προηγούμενες φορές, η “Ένωση” πέρασε στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

 

Τελευταία Νέα