Δεύτερος ημιτελικός με φαβορί Ολυμπιακό

Gazzetta team
Δεύτερος ημιτελικός με φαβορί Ολυμπιακό

bet365

Την Τετάρτη (19:15, ΕΡΤ3) o 2ος ημιτελικός του Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό. Προβάδισμα ο Ολυμπιακός που είχε κερδίσει με 32-24.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης στη Θεσσαλονίκη θα παιχτεί το απόγευμα (19:15, ΕΡΤ3) της Τετάρτης (30/1) ο 2ος ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδος χάντμπολ ανδρών ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό.

Φαβορί για την πρόκριση είναι ο Ολυμπιακός που είχε κερδίσει με +8 (32-24) στο πρώτο παιχνίδι στο Ρέντη αλλά ο ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένος να παλέψει για την ανατροπή και την είσοδο στον τελικό.

Ο Ολυμπιακός διεκδικεί την πρόκριση στον 2ο συνεχόμενο τελικό του. Ο άσος του Ολυμπιακού Γρηγόρης Σανίκης δήλωσε: «Πάμε για να κερδίσουμε αφού θέλουμε οπωσδήποτε να βρεθούμε με τις καλύτερες προϋποθέσεις στον τελικό. Περιμένουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο και κλειστό παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ θα κάνει ότι μπορεί για να εξαντλήσει τις τελευταίες πιθανότητες που έχει. Παρ’ όλα αυτά εμείς θα μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας και έχουμε τον πρώτο λόγο για την πρόκριση».

«Το έργο μας είναι δύσκολο καθώς υπάρχει η διαφορά των οκτώ τερμάτων. Ωστώσο έχουμε δει στον αθλητισμό να ανατρέπονται μεγαλύτερες διαφορές. Εμείς ξεκάθαρα θα πάμε για τη νίκη δίνοντας ό,τι έχουμε μέσα μας για να τα καταφέρουμε και αν μέσα στη διάρκεια του αγώνα βοηθήσει η εξέλιξη θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την ανατροπή με τη βοήθεια του κόσμου μας. Σε κάθε περίπτωση το κίνητρό μας είναι υψηλό, καθώς θέλουμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό για πρώτη φορά σε αυτά τα δύο χρόνια», επεσήμανε ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ στη σεζόν, Αποστόλης Παλάσκας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα