Νικήτρια η μικρή Μαρία! (pics)

Νικήτρια η μικρή Μαρία! (pics)

Gazzetta team
Νικήτρια η μικρή Μαρία! (pics)

bet365

Ο Αθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έδωσαν παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα για την μικρή Μαρία και ο κόσμος γέμισε το κλειστό του Βύρωνα για να ενισχύσει την σπουδαία προσπάθεια.

Δίπλα στην μικρή Μαρία, που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας, στάθηκαν Ολυμπιακός, Αθηναϊκός και ο κόσμος που γέμισε το απόγευμα της Τετάρτης (9/1) το κλειστό του Βύρωνα για να δει τον σπουδαίο αγώνα αλλά και για ενισχύσει την οικογένεια της μικρής.

Ο αγώνας διήρκεσε δυο ημίχρονα (25΄) και νικήτρια ήταν η μικρή Μαρία!

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας, δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που πήραμε μέρος σε ένα τέτοιο αγώνα. Ο κόσμος αγκάλιασε την προσπάθεια των δυο ομάδων και κατέκλυσε το γήπεδο. Ο Ολυμπιακός, σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται, δείχνει το ανθρώπινο και κοινωνικό του πρόσωπο και πάντα θα στηρίζει τέτοιες δράσεις προσφέροντας από την πλευρά του σε δύσκολες καταστάσεις. Για εμάς ήταν μια ευκαιρία να μπούμε σιγά σιγά σε αγωνιστικό ρυθμό καθώς το Σάββατο έχουμε την επανέναρξη των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων. Αρχίζουμε τους αγώνες μας για το 2019 κόντρα στην Πυλαία, στο γήπεδο μας, όπου με τον κόσμο μας δίπλα μας, θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στην φετινή μας πορεία».

Στο μεταξύ στον Ολυμπιακό επέστρεψε ο νεαρός δεξιός εξτρέμ Αντώνης Χάλαρης, ενώ έδωσε δανεικό στον Άρη Νικαίας τον Στέλιο Ασβεστά. Παράλληλα αποδεσμεύτηκε ο τερματοφύλακας Αργύρης Παπαδόπουλος ο οποίος θα συνεχίσει και αυτός στην ομάδα της Νίκαιας.

 

Τελευταία Νέα