Στα σκαριά το νέο γήπεδο χάντμπολ της ΑΕΚ (pics)

Στα σκαριά το νέο γήπεδο χάντμπολ της ΑΕΚ (pics)

Gazzetta team
Στα σκαριά το νέο γήπεδο χάντμπολ της ΑΕΚ (pics)

bet365

Ο χρηματοδότης του τμήματος χάντμπολ της ΑΕΚ Σταμάτης Παπασταμάτης "αποκάλυψε" σε εκδήλωση του Σαββάτου ότι η ΑΕΚ θα φτιάξει το γήπεδο της.

Το δικό του «σπίτι» θα έχει σύντομα το τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ! Την αποκάλυψη έκανε ο χρηματοδότης της ομάδας Σταμάτης Παπασταμάτης στο περιθώριο εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (22/12) στη Λεόντειο και είχε ως σκοπό την βράβευση των προσωπικοτήτων που έχουν προσφέρει σο τμήμα και ειδικά στα μέλη της ομάδας της σεζόν 2012 – 2013 που είχε κατακτήσει το νταμπλ.

Ο διοικητικός ηγέτης του τμήματος και αντιπρόεδρος Σταμάτης Παπασταμάτης μεταξύ άλλων δήλωσε: «Δεν ήξερα πολλά για το χάντμπολ. Εγώ νεαρός έπαιζα βόλεϊ και είχα δοκιμαστεί στην ΑΕΚ. Το μόνο που ήξερα από το χάντμπολ ήταν ότι ήταν τμήμα της ΑΕΚ. Και γνώριζα μόνο ότι πρωταγωνιστούσε και είχε μορφές όπως τον Μπακαούκα τον Τσαούση τον Αλβανό τον Παπαδόπουλο και τον κόουτς Αρβανίτη. Η ΑΕΚ απέκτησε σοβαρότητα, δύναμη σε όλους τους τομείς, αλλά και τον σεβασμό των αντιπάλων τους. Οι αντίπαλοι θα μας σέβονται αλλά και θα μας φοβούνται και σας δίνω τον λόγο μου γι αυτό. Η ΑΕΚ είναι σήμερα ένας υγιής οργανισμός ένα σωστό σωματείο. Λίγη υπομονή χρειάζεται και θα δείτε ότι το μέλλον της ομάδας θα είναι απίστευτο. Τα καλύτερα είναι μπροστά μας, έρχονται. 'Εχουμε βρει έναν μεγάλο χώρο για να φτιαχτεί γήπεδο χάντμπολ που θα στεγαστούν και οι ομάδες βόλεϊ της Ερασιτεχνικής».

Φυσικά το γήπεδο θα είναι στη Νέα Φιλαδέλφεια και όλα θα "τρέξουν" μετά από τις δημοτικές εκλογές του 2019. Στην εκδήλωση μίλησε φυσικά και ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής ΑΕΚ Αλέξης Αλεξίου ο οποίος στην ομιλία του στάθηκε στην μεγάλη προσφορά του τμήματος χάντμπολ.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα