Στο Κιλκίς για την πρόκριση ο Ολυμπιακός

Στο Κιλκίς για την πρόκριση ο Ολυμπιακός

Gazzetta team
Στο Κιλκίς για την πρόκριση ο Ολυμπιακός

bet365

Η ομάδα του Πειραιά θ' αντιμετωπίσει την Παρασκευή (14/12) τον ΓΑΣ για τη β' φάση του Κυπέλλου.

Δυο παιχνίδια μέσα σ' ένα εικοσιτετράωρο θα δώσει η ομάδα Χάντμπολ του Ολυμπιακού. Οι "ερυθρόλευκοι" θ' αντιμετωπίσουν την Παρασκευή (14/12, 21:00) τον ΓΑΣ στο Κιλκίς για τη β' φάση του Κυπέλλου και εάν προκριθούν θα παίξουν εκτός έδρας τον Νηρέα.

Μετά τον αγώνα του Κυπέλλου, η ομάδα του Πειραιά, θα ταξιδέψει για τη Βέροια, όπου το Σάββατο (15/12, 18:00), θα αντιμετωπίσει τον Φίλιππο, για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Handball Premier. Μοναδική απουσία, στα δυο αυτά παιχνίδια, για τον προπονητή του Ολυμπιακού, Γιώργο Ζαραβίνα, είναι αυτή του Νίκου Λιάπη.

Η αποστολή του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.-«Ομίλου Ξυνή» αποτελείται από τους: Άγγελος Τσίλης, Γρηγόρης Σανίκης, Πέτρος Κανδύλας, Πάτρικ Λέμος, Θόδωρος Δελιχρήστος, Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, Ανδρέας Αραπακόπουλος, Πέταρ Μπούμπαλο, Δημήτρης Τζηράς, Στέλιος Ασβεστάς, Λουίς Φελίπε Ρέινα Νίκος Κρητικός, Κωνσταντίνος Τσιλιμπάρης, Ιγκόρ Άρσιτς, Αργύρης Παπαδόπουλος, Αντώνης Κόντης, Μάρκο Τερλέτσκι, Βασίλης Μάνθος, Θωμάς Λόλας

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε στο ίδιο αγωνιστικό επίπεδο, κυρίως πνευματικά αυτή τη φορά. Έχουμε όλους τους αθλητές στη διάθεση μας και μπορούμε έτσι να διαχειριστούμε αυτά τα δυο παιχνίδια που είναι πολύ κοντά το ένα με το άλλο. Και τα δυο παιχνίδια πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε με την ανάλογη σοβαρότητα καθώς, το ένα μας δίνει τη δυνατότητα να συνεχίσουμε στο κύπελλο και το άλλο να διατηρηθούμε στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος».

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα