Στη Θεσσαλονίκη για επιστροφή στις νίκες

Στη Θεσσαλονίκη για επιστροφή στις νίκες

Gazzetta team
Στη Θεσσαλονίκη για επιστροφή στις νίκες

bet365

Την Τετάρτη (28/11, 18:00) ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη ΧΑΝΘ για την 8η ημέρα της Handball Premier.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Με στόχο την επιστροφή στις νίκες και στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Handball Premier ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Τετάρτη (28/11, 18:00) στη Θεσσαλονίκη τη ΧΑΝΘ σ' αγώνα της 8ης ημέρας της διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός μετά από τον ευρωπαϊκό του αποκλεισμό αλλά και την εντός έδρας ισοπαλία με την ΑΕΚ θέλει νίκη ψυχολογίας αλλά και ουσίας στη Θεσσαλονίκη η οποία θα του δώσει και το δικαίωμα να επισρέψει στην κορυφή, στην οποία είναι ο ΠΑΟΚ που έχει έναν αγώνα περισσότερο (14 αντί 13β).

Την αποστολή του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.-«Ομίλου Ξυνή» αποτελούν οι: Άγγελος Τσίλης, Πέτρος Κανδύλας, Πάτρικ Λέμος, Θόδωρος Δελιχρήστος, Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, Ανδρέας Αραπακόπουλος, Λουίζ Φελίπε Ρέινα, Πέταρ Μπούμπαλο, Δημήτρης Τζηράς, Στέλιος Ασβεστάς, Νίκος Κρητικός, Κωνσταντίνος Τσιλιμπάρης, Ιγκόρ Άρσιτς, Αντώνης Κόντης, Γρηγόρης Σανίκης, Αργύρης Παπαδόπουλος.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας, δήλωσε, στο olympiacossfp.gr, εν όψει της αναμέτρησης με τη ΧΑΝΘ, τα εξής: «Θέλουμε να συνεχίσουμε σε υψηλό αγωνιστικό ρυθμό. Σε όλα τα παιχνίδια θέλουμε να είμαστε σοβαροί. Είναι σημαντικό να διαχειριστούμε το παιχνίδι σωστά, μιας και έχουμε και την κούραση από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια και τα ταξίδια».

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα