Ντέρμπι στην τρίτη αγωνιστική της Handball Premier

Gazzetta team
Ντέρμπι στην τρίτη αγωνιστική της Handball Premier

bet365

Τέσσερα παιχνίδια το Σάββατο και ένα την Κυριακή περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής στην Handball Premier, ενώ η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη με την αναμέτρηση Αερωπός Έδεσσας- Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή με τις δύο ομάδες να έχουν αυτό το τριήμερο ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.

Το πρόγραμμα
Handball Premier (3η αγωνιστική)
Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018
Δαϊς 17:00, ΑΣΕ Δούκα- ΑΕΚ (ΕΡΤ3)
(Συρεπίσιος-Μερτινιάν, Μίγκας)
ΔΓ Νίκαιας 18:00, Άρης Νίκαιας- ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV
(Κουτσός- Τόλιος, Κορρές)
Συκεών 18:00, Φοίβος Συκεών- Bianco Monte Δράμα 1986
(Πατιός- Τσιάνας, Παρτεμιάν)
Φιλίππειο 18:00, Φίλιππος Βέροιας- Διομήδης Άργους
(Νάσκος- Χαρίτσος, Σίσκου)

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018
Σπίτι του Χάντμπολ 16:00, ΑΕΣΧ Πυλαίας- ΧΑΝΘ
(Μιχαηλίδης- Θεοδοσίου, Παρτεμιάν)

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018
ΔΑΚ Έδεσσας 17:00, Αερωπός Έδεσσας- Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή
(Λινάρδος- Νικολαΐδης, Αγγελίδης)
Handball Premier (4η αγωνιστική)
Νέα Κίος 18:00, Διομήδης Άργους- Bianco Monte Δράμα 1986
(Σκλαβενίτης- Κουτσός, Νικολίτσας)

Πιο αναλυτικά

ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ- ΑΕΚ
Στο Δαϊς ο Δούκας υποδέχεται την ΑΕΚ σε μία έδρα πάντα δύσκολη για την Ένωση όχι μόνο για λόγους παράδοσης, αλλά και γιατί η ομάδα των «εκπαιδευτηρίων» συγκαταλέγεται στις σταθερές δυνάμεις του πρωταθλήματος.
Η ΑΕΚ έχει 2/2 με νίκες επί του Άρη Νίκαιας και της ΑΕΣΧ Πυλαίας, ενώ ο Δούκας νίκησε στην πρεμιέρα τη Δράμα και έχασε από τον Ολυμπιακό στο Ρέντη.
Νεανική ομάδα με καλή άμυνα και κόντρα ο Δούκας, εκ των φαβορί για τον τίτλο η ΑΕΚ που θέλει να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις πριν το δύσκολο πρόγραμμα που έπεται σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Για τους γηπεδούχους σημαντική είναι η επιστροφή του Μπραουδάκη, ενώ εκτός θα είναι και πάλι ο Τζανιδάκης.

Δηλώσεις
Κωστής Μπούνας (προπονητής Δούκα): «Μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό η ομάδα αντέδρασε, συγκεντρώθηκε και πραγματικά έχουμε δουλέψει και προετοιμαστεί κατάλληλα για την ΑΕΚ. Παίζουμε δεύτερο στη σειρά παιχνίδι με μια ομάδα πολύ καλή και ιδιαίτερα ενισχυμένη φέτος. Πιστεύω ότι είναι θετικό για εμάς ότι έχουμε συνεχόμενα δυνατά παιχνίδια γιατί με αυτόν τον τρόπο η ομάδα θα φορμαριστεί και θα αποκτήσει καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό για τη συνέχεια. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους αθλητές μας και βλέποντας την καθημερινή τους προσπάθεια στις προπονήσεις είμαι βέβαιος ότι όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή θα παρουσιάσουν και αγωνιστικό αποτέλεσμα».

Μάντσεστερ Γ. – Νιούκαστλ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Χρήστος Μυλωνάς (περιφερειακός ΑΕΚ): «Είναι ένα ματς που εξαρτάται καθαρά από εμάς. Ο Δούκας έχει αποδυναμωθεί, παρόλα αυτά εμφανίζεται κατά διαστήματα στα παιχνίδια αρκετά ανταγωνιστικός. Θα είναι το πρώτο δυνατό τεστ για φέτος, αλλά δεν θα έχουμε πρόβλημα αν παραθέσουμε την ποιότητα μας και δείξουμε σταθερότητα. Πιστεύω το ματς με την Πυλαία θα μας γίνει μάθημα και από την στιγμή που δεν χάσαμε βαθμούς θα μας βοηθήσει στη συνέχεια».

ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ- ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV
Δεύτερο πολύ δύσκολο παιχνίδι για τον Άρη Νίκαιας εντός έδρας μέσα σε λίγες εβδομάδες μετά από αυτό κόντρα στην ΑΕΚ. Η νεοφώτιστη ομάδα φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ που είναι το μεγάλο φαβορί για της νίκης, με τις δύο ομάδες να έχουν διαφορά δυναμικότητας και άλλους στόχους. Πάντως τόσο ο Άρης, όσο και ο «Δικέφαλος» του Βορρά έχουν καλή ψυχολογία, αφού την προηγούμενη αγωνιστική νίκησαν ΧΑΝΘ (εκτός) και Φίλιππο Βέροιας (εντός) αντίστοιχα. Οι φιλοξενούμενοι για πρώτη φορά φέτος θα παραταχθούν πλήρεις, αφού και ο Παντελής Κωστακίδης ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Δηλώσεις
Μανώλης Λαδάκης (περιφερειακός Άρη): «Εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε όσα περισσότερα μπορούμε από αυτό τον αγώνα. Είμαστε μία νέα ομάδα, με πολλά νέα πρόσωπα και προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι κάθε εβδομάδα».
Αλέξης Παπαβασίλης (μέλος τεχνικού τιμ ΠΑΟΚ): «Είναι σημαντικό ότι είμαστε πλήρεις. Παιχνίδι με το παιχνίδι η ομάδα ανεβάζει την απόδοσή της και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε. Απέναντι στον Άρη Νίκαιας πρέπει να είμαστε σοβαροί και προσηλωμένοι».

Σωτήρης Γιόσμου (πίβοτ ΠΑΟΚ): «Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό για να μπορούμε να το αξιοποιούμε ώστε να βελτιωνόμαστε και να ανεβάζουμε το επίπεδο της ομάδας σε άμυνα και επίθεση, τόσο ατομικά όσο και ομαδικά. Ο Άρης Νίκαιας προέρχεται από ένα σπουδαίο διπλό μέσα στην έδρα της ΧΑΝΘ και σίγουρα η εικόνα της δεν θα είναι σε τίποτα ίδια με αυτή της πρώτης αγωνιστικής. Εμείς πρέπει να δώσουμε όπως πάντα το 100% για να πάρουμε ακόμα μια νίκη. Είναι γνωστό το προφίλ του ΠΑΟΚ οπότε δεν μπορούμε παρά να το σεβόμαστε ως αθλητές».

ΦΟΙΒΟΣ ΣΥΚΕΩΝ- BIANCO MONTE ΔΡΑΜΑ
Σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας παιχνίδι θα γίνει στις Συκιές με τον Φοίβο να υποδέχεται την ομάδα της Δράμας.
Οι γηπεδούχοι ψάχνουν τους πρώτους τους βαθμούς στο πρωτάθλημα, ενώ από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από μεγάλη νίκη κόντρα στον Αερωπό Έδεσσας και η ψυχολογία τους είναι ανεβασμένη. Εκτός για τον Φοίβο θα είναι ο Γιώργος Κολοβός, ενώ αμφίβολος είναι ο Θοδωρής Μπόσκος.

Δηλώσεις

Αντώνης Τσολάκος (προπονητής Φοίβου): «Είναι ο πρώτος αγώνας στην έδρα μας, ένας αγώνας με μεγάλο αγωνιστικό κίνητρο. Και οι δύο ομάδες έφεραν νέα πρόσωπα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Όλα δείχνουν ότι θα είναι μία αμφίρροπη αναμέτρηση».

Σάκης Βαλαβάνης (προπονητής Δράμας): «Περιμένουμε στο γήπεδο να βγάλουμε το πολύ καλό πρόσωπο που δείξαμε με τον Αερωπό αλλά και στις προπονήσεις όλη την εβδομάδα έτσι ώστε να πάρουμε χρήσιμους βαθμούς που θα είναι πολύτιμοι για την συνέχεια. Βγάζουμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών κάτι που μας δίνει ελπίδες για ένα θετικό αποτέλεσμα».

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ- ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ
Ενδιαφέρον παιχνίδι θα διεξαχθεί στο «Φιλίππειο» με τον Φίλιππο να αντιμετωπίζει τον Διομήδη Άργους. Οι γηπεδούχοι με άκρως νεανική ομάδα έδειξαν πως μπορούν να είναι ανταγωνιστικοί, έχοντας ως όπλο ενθουσιασμό, ταχύτητα και φυσικά την έδρα τους που πάντα είναι ισχυρή. Οι «Λύκοι» έχουν κάνει αρκετές αλλαγές στο ρόστερ τους και παιχνίδια σαν και αυτά θα τους βοηθήσουν να βρουν ρυθμό, ενώ ταυτόχρονα θα δείξουν και την τάση για τους στόχους της φετινής σεζόν. Για τους φιλοξενούμενους ντεμπούτο θα κάνει ο Αρσενασβίλι, ενώ για τους Βεροιώτες θα απουσιάσει ο Κορωνάς.

Δηλώσεις
Γιώργος Γιούπης (προπονητής Φιλίππου Βέροιας): «Μετά τις τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις του Διομήδη, είναι το απόλυτο φαβορί για την αυριανή αναμέτρηση. Εμείς όμως θα διεκδικήσουμε όλες τις πιθανότητές μας για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Παίζουμε στην έδρα μας, ο κόσμος είμαι σίγουρος ότι θα γεμίσει το γήπεδο και θα μας δώσει ώθηση».

Χρήστος Αργυρού (περιφερειακός Διομήδη Άργους): «Εύχομαι καλή σεζόν, χωρίς τραυματισμούς και να απολαύσουμε όμορφο χάντμπολ. Το Σάββατο στη Βέροια έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αγώνα και μια καυτή έδρα. Η ομάδα μας όμως δουλεύει σκληρά και δεν επαναπαύεται, έτσι ώστε να πάμε πανέτοιμοι και να πάρουμε το διπλό».

ΑΕΣΧ ΠΥΛΑΙΑΣ- ΧΑΝΘ
Την Κυριακή στο «Σπίτι του Χάντμπολ» θα πραγματοποιηθεί ένα σημαντικό ματς με φόντο την παραμονή στην κατηγορία. Πυλαία και ΧΑΝΘ αναζητούν τους πρώτους τους βαθμούς μετά από δύο ήττες στη σεζόν, αλλά οι γηπεδούχοι σαφέστατα έχουν τον πρώτο λόγο, βάσει της εικόνας των δύο ομάδων στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Η γηπεδούχος ομάδα κέρδισε τις εντυπώσεις την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στην ΑΕΚ, ωστόσο ήταν ένα παιχνίδι που έπαιξε ελεύθερα χωρίς άγχος, ενώ τώρα θα πρέπει να πάρει το αποτέλεσμα και είναι καλό τεστ για το πώς μπορεί να διαχειριστεί την πίεση. Οι φιλοξενούμενοι δεν θα έχουν στην διάθεση τους Βασιάδη, Τσαγκαράκη, Στίγγα και Κεσίδη.

Δηλώσεις
Νικόλας Κουκμίσης (πλέι μέικερ Πυλαίας): «Για εμάς ο αγώνας με τη ΧΑΝΘ είναι ένα ματς στόχου, έχουμε βάλει ως προτεραιότητα την παραμονή στη Handball Premier και για να το πετύχουμε πρέπει να κερδίσουμε στην έδρα μας τις ομάδες που έχουν αντίστοιχους στόχους. Προερχόμαστε από μία καλή εμφάνιση απέναντι στην ΑΕΚ και θέλουμε να συνεχίσουμε σε υψηλούς ρυθμούς

Μανώλης Ιωαννίδης (τερματοφύλακας ΧΑΝΘ): «Δουλέψαμε κατά της εβδομάδας με σκοπό να προετοιμαστούμε όσο γίνεται καλύτερα για την αναμέτρηση της Κυριακής. Η Πυλαία έχει ανεβάσει την ποιότητά της ως ομάδα, αλλά θεωρώ ότι αν εμείς πιάσουμε τα επίπεδα απόδοσης που είναι στις δυνατότητές μας, τότε θα έχουμε πολλές πιθανότητες να φύγουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα. Παρά τις απουσίες μας, θα προσπαθήσουμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Πρέπει να σταματήσουμε το αρνητικό σερί και να βρούμε βαθμούς που θα μας βοηθήσουν και στο ψυχολογικό κομμάτι».

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα