Ολυμπιακός: Με τον Δούκα στον Ρέντη το Σάββατο

Ολυμπιακός: Με τον Δούκα στον Ρέντη το Σάββατο

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Με τον Δούκα στον Ρέντη το Σάββατο

bet365

Mετά την εκτός έδρας επικράτηση κόντρα στην ομάδα της Πυλαίας με 27-19, στην πρεμιέρα της Handball Premier, oι υποχρεώσεις της ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.-«Ομίλου Ξυνή» συνεχίζονται με το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι.
Οι νταμπλούχοι υποδέχονται το Σάββατο (29/9) στις 17:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» τoν Δούκα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με στόχο τη δεύτερη νίκη σε ισάριθμα ματς. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ 3. Τα αγωνιστικά προβλήματα για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Γιώργο Ζαραβίνα, περιορίζονται στην απουσία του τραυματία Κόντη ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής αντίθετα σε αυτή συμπεριλήφθηκε ο Νίκος Κρητικός καθώς εξέτισε την ποινή του.
Αναλυτικά οι παίκτες που έχει στη διάθεσή του ο Γιώργος Ζαραβίνας είναι οι εξής: Άγγελος Τσίλης, Γρηγόρης Σανίκης, Πέτρος Κανδύλας, Πάτρικ Λέμος, Θόδωρος Δελιχρήστος, Νίκος Λιάπης, Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, Ανδρέας Αραπακόπουλος, Λουίζ Φελίπε Ρέινα, Πέταρ Μπούμπαλο, Δημήτρης Τζηράς, Στέλιος Ασβεστάς, Νίκος Κρητικός, Κωνσταντίνος Τσιλιμπάρης, Ιγκόρ Άρσιτς, Αργύρης Παπαδόπουλος, Μάρκος Τερλέσκι.
Ζαραβίνας: «Περιμένουμε να αγωνιστούμε μπροστά στους φιλάθλους μας»
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Θέλουμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα από το πρώτο παιχνίδι. Είναι το πρώτο στην έδρα μας και αυτό μας δίνει μεγάλο κίνητρο. Παράλληλα να αποκτήσουμε ακόμα καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό ενόψει του αγώνα στην Ουγγαρία. Επίσης είναι και το πρώτο παιχνίδι στο Ρέντη για φέτος και περιμένουμε να αγωνιστούμε μπροστά στους φιλάθλους μας τους οποίους θέλουμε να ικανοποιήσουμε με την απόδοσή μας».
*Στην αναμέτρηση με τον Δούκα, ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους ή Κάρτας Junior.
*Τα εισιτήρια κοστίζουν 5 € και θα διατίθενται από τις 15:00 μέχρι την έναρξη του αγώνα στο εκδοτήριο του Κλειστού Γυμναστηρίου Ρέντη «Μ. Μερκούρη».
 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα