Ετοιμη η Εθνική Νέων χάντμπολ για να πάρει μέρος στο EURO Κ20

Gazzetta team
Ετοιμη η Εθνική Νέων χάντμπολ για να πάρει μέρος στο EURO Κ20

bet365

Αναχώρησε για τα Σκόπια η Εθνική Νέων για να πάρει μέρος στο EURO Κ20, το οποίο θα διεξαχθεί το διάστημα 20-29 Ιουλίου 2018.

Η Εθνική μας ομάδα βρίσκεται στον 1ο όμιλο με αντιπάλους Λευκορωσία, Νησιά Φερόε, Φινλανδία, Εσθονία και Λιθουανία, ενώ στον 2ο όμιλο θα παίξουν Ελβετία, Ιταλία, ΠΓΔΜ, Ουκρανία και Μεγάλη Βρετανία.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στη Sportingbet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας*. * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις (21+)

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θέλει την άνοδο στην Α' κατηγορία που θα πάρει η πρώτη ομάδα. Οι δύο πρώτοι από κάθε όμιλο προκρίνονται στα ημιτελικά.

Η πρεμιέρα της Εθνικής είναι σήμερα στις 13:00 κόντρα στην Λευκορωσία. Όλα τα ματς θα διεξαχθούν στο Μπόρις Τραϊκόφσκι χωρητικότητας 6.000 θεατών, ενώ όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν σε live streaming από το κανάλι της EHF στο youtube https://www.ehftv.com/int/

Η 16αδα της Εθνικής Νέων: Παπαδόπουλος-Βελλής Αργύρης, Ασβεστάς Στυλιανός, Λιάπης Νικόλαος, Καραμπουρνιώτης Παναγιώτης (Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή), Κολλύρης Παναγιώτης (ΑΣΕ Δούκα), Δεληζάνος Γεώργιος (Φοίβος Συκεών), Καλόμοιρος Ιωάννης, Κουκμίσης Νικόλαος (ΑΕΣΧ Πυλαίας), Τριανταφυλλίδης Δημήτριος (Φίλιππος Βέροιας), Μαντζόπουλος Γεώργιος (ΑΕΚ), Τότος Νικόλαος (ΓΑΣ Καματερού) , Τσακουρίδης Χριστόφορος, Τορνικίδης Βασίλειος (Ευρωπαϊκό Κολλέγιο Κύπρου), Στίγγας Χρήστος (ΧΑΝΘ), Κουρτίδης Γεώργιος (Χιλιώτης Δράμα 86), Πατραμάνης Κωνσταντίνος (ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ ΤV).

Αρχηγός αποστολής είναι το μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ Κώστας Βιολιτζής, στην αποστολή μετέχουν επίσης τα μέλη του τεχνικού επιτελείου Γιώργος Χαλκίδης, Θόδωρος Τογανίδης, Γιώργος Βασιλειάδης και η
φυσιοθεραπεύτρια Ελευθερία Μουστάκη.

Το πρόγραμμα της Εθνικής Νέων

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018
13:00 Λευκορωσία- Ελλάδα
Σάββατο 21 Ιουλίου 2018
13:00 Ελλάδα- Νησιά Φερόε
Κυριακή 22 Ιουλίου 2018
17:00 Ελλάδα- Εσθονία
Δευτέρα 24 Ιουλίου 2018
17:00 Λιθουανία- Ελλάδα
Τετάρτη 26 Ιουλίου 2018
15:00 Φινλανδία- Ελλάδα

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα