Ζαραβίνας: «Αυτό που το θέλει περισσότερο, αυτός και θα το πάρει»

Ζαραβίνας: «Αυτό που το θέλει περισσότερο, αυτός και θα το πάρει»

bet365

Ο τεχνικός του τμήματος χάντμπολ του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας, καθώς και ο Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης αναφέρθηκαν στην σημασία του 2-2 στους τελικούς με την ΑΕΚ.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας, δήλωσε στο osfp.gr μετά το τέλος της νικηφόρας αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ τα εξής: «Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη σημερινή νίκη. Η σειρά των τελικών δείχνει ότι από αγώνα σε αγώνα γινόμαστε καλύτερο και θα εμφανιστούμε ακόμα πιο δυνατοί στον πέμπτο τελικό. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια αυτή τη στιγμή. Τώρα θα ξεκουραστούμε, πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και να εμφανιστούμε όπως πρέπει στον τελευταίο τελικό. Αυτός που το θέλει περισσότερο θα το πάρει».
Ο Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης είπε: «Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, στην έδρα του αντιπάλου. Διαβάσαμε πολύ καλά τον αντίπαλο, παίξαμε με πάθος, πολύ ενέργεια σε άμυνα και επίθεση και συγκέντρωση και τα εξήντα λεπτά. Τώρα στο Ρέντη με 8ο παίκτη τον κόσμο μας θέλουμε να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί το πρώτο και ιστορικό νταμπλ».
 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα