Ολυμπιακός: Στο ΟΑΚΑ για τον δεύτερο τελικό

Ολυμπιακός: Στο ΟΑΚΑ για τον δεύτερο τελικό

Ολυμπιακός: Στο ΟΑΚΑ για τον δεύτερο τελικό

Έτοιμος για τον δεύτερο τελικό των πλέι οφ της Handball Premier με την ΑΕΚ, που θα κρίνει τον τίτλο του πρωταθλητή είναι ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. -«Όμιλος Ξυνή».

Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν την Κυριακή (27/5), στις 15:00 την ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ, με στόχο να φέρουν την σειρά των πλέι-οφ στο 1-1. Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα υπό τις οδηγίες του Γιώργου Ζαραβίνα ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του αφού δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα. Αναλυτικά την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Αλβανός, Τσιλιμπάρης, Σανίκης, Τζηράς, Στούμπης, Κωστακίδης, Κρητικός, Μισαηλίδης, Κανδύλας, Πετρίσεβιτς, Σκρόμπιτς, Χάλαρης, Λιόλιος, Παπαδιονυσίου, Λιάπης, Παπαδόπουλος, Τσακνής και Καραμπουρνιώτης.
 
 
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Πρέπει να διορθώσουμε αυτό για το οποίο παλέψαμε όλο το χρόνο και χάσαμε στο πρώτο παιχνίδι. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που μας στήριξαν και μας στηρίζουν και για αυτούς θέλουμε να ισοφαρίσουμε την σειρά».

Best of internet