Ποτάισα Τούρντα - ΑΕΚ 33-22

Ποτάισα Τούρντα - ΑΕΚ 33-22

Gazzetta team
Ποτάισα Τούρντα - ΑΕΚ 33-22

bet365

Στο πρώτο από τα δύο ραντεβού με την ιστορία η ΑΕΚ δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων! Στον πρώτο τελικό του Challenge Cup η Ένωση ηττήθηκε στη Ρουμανία με 33-22 από την Ποτάισα Τούρκα και πλέον η υπόθεση κούπα έγινε εξαιρετικά δύσκολη στη ρεβάνς!

Δύσκολο πλέον το έργο της ΑΕΚ για την κατάκτηση του πρώτου Ευρωπαϊκού της τροπαίου. Η Ένωση πάλεψε αλλά κόντρα στην πιο δυνατή Ποτάισα ηττήθηκε με 33-22 και πλέον τα πράγματα για τη ρεβάνς είναι εξαιρετικά δύσκολα. Οι παίκτες του Νίκου Γραμματικού θα πρέπει στις 20 Μαΐου στο ΟΑΚΑ να κάνουν πραγματικά μεγάλη υπέρβαση για να μπορέσουν να κάνουν δικό τους το Challenge Cup. Το ότι θα το παλέψουν είναι δεδομένο, όμως πλέον οι πιθανότητες είναι με το μέρος των Ρουμάνων.

Το πάλεψε στο πρώτο

Ο αγώνας για την ΑΕΚ στην Κλουζ είχε δύο πρόσωπα. Αυτό του πρώτου ημιχρόνου όπου η Ένωση έβρισκε τις λύσεις και με τον Ραντούλοβιτς να είναι εξαιρετικός στο τέρμα, κατάφερε να βρίσκεται κοντά στο σκορ με τον Μυλωνά σε νεκρό χρόνο να μειώνει σε 14-11. Μια διαφορά που σίγουρα αν έμενε θα έδινε σημαντικότατο προβάδισμα στην ΑΕΚ ενόψει ρεβάνς.

Πολλά τα λάθη και άνοιγμα του σκορ στο δεύτερο

Στο δεύτερο ημίχρονο κάτι η άνοδος των Ρουμάνων, κάτι τα πολλά λάθη των «κιτρινόμαυρων» άρχισαν να ανεβάζουν την διαφορά που έφτασε τα 12 γκολ. Οι παίκτες της ΑΕΚ προσπάθησαν να μειώσουν, το έκαναν ρίχνοντας την διαφορά στα 8 γκολ, όμως δυστυχώς στην συνέχεια έφτασε τα 11 με τα πράγματα πλέον για την Ένωση να είναι εξαιρετικά δύσκολα.

Ποτάισα - ΑΕΚ 33-22 (14-11 ημ)

ΠΟΤΑΪΣΑ (Νικολάε Γκαλ): Φλέσερ, Τσίντεκ 7, Ροτάρου, Ταλμάιερ 2, Ζακατσιούριν 2, Βάρο, Ασόλντανεϊ 7, Ιάνκου 1, Ιρίμους, Αντομιντσάι 1, Λαζάρ, Σάβιτς 1, Ζόκε 4, Γκίτα 7, Ιγκνάτ 1, Σταμάτε

ΑΕΚ (Νίκος Γραμματικός): Χρ. Νικολαΐδης, Τσικογιαννόπουλος, Πέρρος 1, Γεωργιάδης 3, Χόγκας 4, Ζαμπούνης 2, Π. Νικολαΐδης 1, Ραντούλοβιτς, Συγγάρης, Χατσίκας, Λόκεν 1, Δομπρής 1, Βαμβακάς, Αργυρού, Βραζάλιτσα 2, Μυλωνάς 7

 

Τελευταία Νέα