Ολυμπιακός: «Σφραγίζει» το εισιτήριο για τους τελικούς

Ολυμπιακός: «Σφραγίζει» το εισιτήριο για τους τελικούς

Ολυμπιακός: «Σφραγίζει» το εισιτήριο για τους τελικούς

bet365

Να «ντουμπλάρει» τις νίκες της απέναντι στον Δούκα θέλει η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού για τα ημιτελικά των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Handball Premier.
Η δεύτερη ημιτελική αναμέτρηση των δυο ομάδων θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (9/5), στις 20:00, στο κλειστό του Δαΐς και μοναδικός στόχος του Ολυμπιακού είναι η νίκη με την οποία θα «σφραγίσει» την πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος. Εκεί θα αντιμετωπίσει, με πλεονέκτημα έδρας, το νικητή του ζευγαριού, ΠΑΟΚ - ΑΕΚ. Αναλυτικά την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Αλβανός, Τσιλιμπάρης, Σανίκης, Τζηράς, Στούμπης, Κωστακίδης, Κρητικός, Μισαηλίδης, Κανδύλας, Πετρίσεβιτς, Σκρόμπιτς, Χάλαρης, Λιόλιος, Παπαδιονυσίου, Λιάπης, Παπαδόπουλος, Τσακνής και Καραμπουρνιώτης.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Πρέπει να εμφανιστούμε ακόμα καλύτεροι από το πρώτο παιχνίδι. Σίγουρα θα έχουμε καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό αλλά και ο Δούκας θα εμφανίσει καλύτερο πρόσωπο. Θέλουμε να τελειώσουμε τη σειρά αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα γίνει εύκολα».
 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα