Ολυμπιακός: Με Δούκα στον Ρέντη στο φινάλε της κανονικής περιόδου

Ολυμπιακός: Με Δούκα στον Ρέντη στο φινάλε της κανονικής περιόδου

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Με Δούκα στον Ρέντη στο φινάλε της κανονικής περιόδου

bet365

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα για την ομάδα Χάντμπολ του Ολυμπιακού, μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των εορτών του Πάσχα.
Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη», την ομάδα του Δούκα, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής και τελευταίας της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της Handball Premier. Στην αναμέτρηση που θα διεξαχθεί το Σάββατο (14/04) στις 17:00 (ΕΡΤ3) μοναδικός στόχος του Ολυμπιακού είναι το νικηφόρο αποτέλεσμα με το οποίο θα «κλειδώσει» το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας μέχρι και τους τελικούς της διοργάνωσης. Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων», Γιώργος Ζαραβίνας, δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του. Αναλυτικά την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Αλβανός, Τσιλιμπάρης, Σανίκης, Τζηράς, Στούμπης, Κωστακίδης, Κρητικός, Μισαηλίδης, Κανδύλας, Πετρίσεβιτς, Σκρόμπιτς, Χάλαρης, Λιόλιος, Παπαδιονυσίου, Λιάπης, Παπαδόπουλος, Τσακνής και Καραμπουρνιώτης.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Ολοκληρώνεται η κανονική περίοδος, κόντρα στο Δούκα και είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Θέλουμε τους βαθμούς της νίκης για να κατακτήσουμε την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και να έχουμε το πλεονέκτημα έδρας μέχρι το τέλος. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, να μας δώσει ώθηση ώστε να πάρουμε τη νίκη».
*Στην αναμέτρηση ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου κατά προτεραιότητα στα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους και Κάρτας Junior.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα