Βέγερ: «Ελπίζουμε ο πρόεδρος να μην είναι σαν αυτόν που μπήκε στο γήπεδο με όπλο»

Βέγερ: «Ελπίζουμε ο πρόεδρος να μην είναι σαν αυτόν που μπήκε στο γήπεδο με όπλο»

Βέγερ: «Ελπίζουμε ο πρόεδρος να μην είναι σαν αυτόν που μπήκε στο γήπεδο με όπλο»

bet365

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Challenge Cup Ανδρών θέλει να κάνει αύριο (15:00) η ΑΕΚ κόντρα στην Μπέρχεμ από το Λουξεμβούργο στο γήπεδο χάντμπολ του ΟΑΚΑ.

H «Ένωση» έχει την απουσία του τραυματία Χρήστου Μυλωνά, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής, ενώ ο Μάλικ Χόγκας είναι αμφίβολος. Από την άλλη πλευρά εκτός 16αδας της Μπέρχεμ είναι ο δεξιός ίντερ και πρώτος σκόρερ της ομάδας Χρήστος Τσάτσος και ο Γάλλος αριστερός εξτρέμ Γκιγιόμ Τζόφρι.

«Είμαστε έτοιμοι. Η Μπέρχεμ είναι καλή ομάδα και αυτό που χρειάζεται είναι να είμαστε εμείς σοβαροί. Πρέπει να νικήσουμε. Έχουμε κάποια προβλήματα τραυματισμών, αλλά είμαστε έτοιμοι» δήλωσε ο Έλντιν Βραζάλιτσα.

Ο Μπεν Βέγερ της Μπέρχεμ τόνισε από την πλευρά του στην ιστοσελίδα Lessentiel.lu: «Είμαστε στην τελική ευθεία και όλα είναι πιθανά. Ταξιδεύουμε στην Αθήνα με μία νεανική ομάδα. Αυτό ίσως είναι μειονέκτημα, αλλά και πλεονέκτημα. Περιμένουμε καυτή ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Θα βρίσκονται 1.000 θεατές εκ των οποίων οι 300 φανατικοί, εναντίον μας. Δεν θα το φοβηθούμε αυτό», ενώ πρόσθεσε με... χιουμοριστική διάθεση: «Ελπίζουμε ότι ο πρόεδρος του συλλόγου, δεν θα είναι σαν αυτόν από την Θεσσαλονίκη που μπήκε στο γήπεδο με όπλο».

Aπό την πλευρά του ο προπονητής της Μπέρχεμ, Αντρε Γκουλμπίτσκι επεσήμανε: «Θέλουμε να είναι όλα ανοικτά πριν από το δεύτερο παιχνίδι. Η Αθήνα έχει μια δυνατή ομάδα. Αν έχουμε γρήγορες αντιδράσεις έχουμε πιθανότητες, πιστεύουμε στην πρόκριση»

Στην ομάδα αγωνίζεται και ο Έλληνας Χρήστος Τσάτσος, ο οποίος δεν θα αγωνιστεί καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

 

Τελευταία Νέα