Η τελευταία φάση που προκάλεσε την ένσταση του ΠΑΟΚ (pic & vid)

Gazzetta team
Η τελευταία φάση που προκάλεσε την ένσταση του ΠΑΟΚ (pic & vid)

bet365

Ο ΠΑΟΚ διαμαρτύρεται έντονα για την τελευταία φάση στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ανδρών με τον Ολυμπιακό. Δείτε το έγγραφο της ένστασης, η οποία απορρίφθηκε.

Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν τη νίκη με 22-21 και την πρόκριση στον τελικό, στην «παρθενική» τους παρουσία στη φάση των ημιτελικών στο θεσμό, ωστόσο ο ΠΑΟΚ «φωνάζει» για την απόφαση των διαιτητών στην τελευταία φάση.

Συγκεκριμένα, μετά το γκολ του Μισαηλίδη (22-21), 6'' πριν το τέλος, η μπάλα κατέληξε στον Σανίκη. Ο «ερυθρόλευκος» πέταξε την μπάλα μακριά, όμως ο «Δικέφαλος του Βορρά» θεωρεί ότι έτσι παρεμπόδισε τη σέντρα και ζήτησε πέναλτι και αποβολή.

Εντούτοις, οι διαιτητές και ο παρατηρητής του αγώνα είχαν αντίθετη άποψη, καθώς ο Σανίκης ήταν πίσω από τη σέντρα κι αποφάσισαν τη λήξη του αγώνα, με τον Ολυμπιακό να πανηγυρίζει την πρόκριση.

Ο ΠΑΟΚ κατέθεσε ένσταση, διότι θεώρησε ότι ο Σανίκης εσκεμμένα πέταξε την μπάλα εκτός γηπέδου, κάτι το οποίο τιμωρείται με πέναλτι και κόκκινη. Η πρώτη ένσταση που κατατέθηκε απορρίφθηκε από τους διαιτητές, ενώ ανάλογη κατάληξη είχε και η δεύτερη, αυτή τη φορά από την αγωνόδικο επιτροπή.

Δείτε την αμφισβητούμενη φάση, καθώς και τα έγγραφα της ένστασης και της απόρριψης.

 

Τελευταία Νέα