Προκοπίδου: «Διψάμε για τον τίτλο»

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Προκοπίδου: «Διψάμε για τον τίτλο»

bet365

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Χρήστος Τζουβάρας ζήτησε από τον κόσμο να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας στον τελικό του Κυπέλλου γυναικών, με την Ελένη Προκοπίδου να δίνει σύνθημα της νίκης, τονίζοντας ότι διψάνε για τον τίτλο.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Χρήστος Τζουβάρας δήλωσε μετά την πανηγυρική νίκη με 35-15 επί της Αναγέννησης Άρτας: «Συγχαρητήρια στην Αναγέννηση για την προσπάθεια που κάνει και στις παλιές αθλήτριες, όπως η Βάσω Σκάρα που παραμένει στο άθλημα και δίνει το παράδειγμα.

Δίκαια νικήσαμε, είχαμε αγωνιστικό ρυθμό και το θέλαμε αυτό ενόψει του αυριανού αγώνα. Περιμένουμε να φτάσει η ώρα του τελικού για να δώσουμε ότι έχουμε. Θέλουμε τον κόσμο στο γήπεδο. Σήμερα ήταν μαζί μας, τον θέλουμε στο πλευρό μας για να προσπαθήσουμε να πάρουμε το τρόπαιο, που τόσο θέλουμε».

Η Ελένη Προκοπίδου του ΠΑΟΚ είπε από την πλευρά της: «Συγχαρητήρια στην ομάδα της Άρτας και στις αθλήτριές τους για όσα προσφέρουν ακόμη στο άθλημα. Περάσαμε ένα εμπόδιο και διψάμε για τον τίτλο.

Ζητάμε από τον κόσμο αύριο να είναι δίπλα μας, επειδή ξέρουμε ότι είναι ένα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα για εμάς. Ο αυριανός αγώνας είναι τελείως διαφορετικός σε σχέση με εκείνων του πρωταθλήματος. Δεν συγχωρούνται λάθη, καθώς δεν μιλάμε για σειρά αγώνων, αλλά για μία αναμέτρηση που κρίνει τίτλο σε εξήντα λεπτά».


Η τεχνικός της Αναγέννησης Άρτας, Ιόνκα Δήμου σημείωσε: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, ήταν καλύτερος και πιστεύω ότι θα τα πάει καλά και στον τελικό και στο πρωτάθλημα. Μια ομάδα χωρίς μεταγραφές δεν μπορεί να κρατηθεί σε υψηλό επίπεδο. Με πολλές απουσίες και τραυματισμούς είχαμε αυτό το αποτέλεσμα σήμερα. Πρέπει να δουλέψουμε για να πάμε καλύτερα»

Τέλος, Βάσω Σκάρα αποφάνθηκε: «Σήμερα στο γήπεδο ήταν σαν τον Δαβίδ με τον Γολιάθ και σκέφτηκα την ώρα του αγώνα, πώς αλλάζουν οι καιροί. Κάποτε ήμασταν εμείς στη θέση του Γολιάθ. Συγγνώμη για τη συγκίνηση, αλλά έχει κλείσει ένας κύκλος για την ομάδα, όμορφα, σε μία περιοχή, την Δυτική Μακεδονία, όπου γεννήθηκε το χάντμπολ.

Είμαι πολύ περήφανη που παίζω σε αυτή την ομάδα τόσα χρόνια και περήφανη για τις συμπαίκτριες μου. Περάσαμε πολλές δυσκολίες. Κάποιοι μας κατηγορούν ότι είμαστε γριές, αλλά εμείς το αγαπάμε αυτό το άθλημα, είναι η τρέλα μας και γι’ αυτό είμαστε στο γήπεδο.

Μπορώ να συνεχίσω να παίζω, αλλά όχι έτσι. Να βοηθάμε για 5-10 λεπτά, όχι όμως έτσι. Φαίνεται δυστυχώς, και το επίπεδο του ελληνικού γυναικείου χάντμπολ, από το γεγονός ότι εμείς καταφέρνουμε ακόμη να είμαστε στις υψηλές θέσεις του πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟΚ και η Νέα Ιωνία, έχουν ξεφύγει απ’ όλες τις υπόλοιπες ομάδες».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα